logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021
  • Vreţi să aveţi anticorupţie şi la Galaţi? Na, luaţi bă, d-acilea anticorupţie! Şi urmează ştirea zilei, care în mod normal, n-are cum să fie ştire. Dar pentru presa de subzistenţă, subdezvoltare şi obedienţă de la Galaţi, normalitatea devine eveniment pe invers. Nişte poliţişti au fost ademeniţi cu mită de un fraier prins băut la volan (2000 de lei) şi poliţiştii l-au dat în gât şi în flagrant la DNA-ul în adormire la Galaţi. Şi de aici, ceac-pac, ştire de senzaţional de rahat.
  • Cine mai are răbdare să se uite de aproape la Sera lui Angheluţă de la Grădina Botanică? Am avut noi, căci de aia există ziarişti, să vâneze vânturi politice, să ia în piept băşina demnitarului şi să se uite la rugina invocată de Chebac pentru a vinde la fier vechi scheletul Serei, după modelul scheletului vândut de Stan Primar de la Arena de Box (se mai ocupă cineva de corupţi în oraşul ăsta?). La Seră se vede că scheletul nu este aproape de loc ruginit, este bine protejat şi grunduit şi poate fi oricând pus în valoarea adevărată, de care are nevoie minunea de Grădină Botanică. De atâta aşteptat a început însă s-o ia şi terenul la vale…
  • Galaţi-oraşul imbecililor de administraţie? Daaa! Este suficient să treci cu viteza legală de 50 de km pe oră pe la sensul giratoriu din faţa Marelui Mall de pe Coşbuc pentru a vedea cât de imbecili au fost proiectanţii (dar mai ales cei din echipa de recepţie lucrări publice din Primărie şi eventual o serie de tembeli din Comisia de Circulaţie) care n-au sesizat/ n-au observat eroarea de racordare a curbelor şi îngustarea cretină a străzii, exact acolo unde se aglomerează mai mult circulaţia (pentru schimbarea sensului de mers, pentru intrarea în sensul giratoriu). Iar pentru cei care vor să continue traseul pe Coşbuc, le apar în faţă alte imbecilităţi, alte îngustări, aproape criminale, deşi spaţiul generos de jur împrejur permitea o cu totul altă configuraţie a dispunerii fluxului auto şi a bordurilor.
  • Direcţia de Infrastructură şi Servicii Publice a Primăriei Stan schimbă directorii ca pe chiloţii transpiraţi vara. Ultimii doi transpiraţi şi reşapaţi au fost Radu Dinu şi interimarul Marian Petre. Acum, într-o nouă prezentare şi transpirare, intră fără concurs (căci nu pot fi numite concurs făcăturile care aduc rataţi ca Silviu Bacalum sau Tincuţa Vrabie pe funcţii) fostul şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii, Cristian Capeţis. Funcţie mare-director interimar al Direcţiei de Infrastructură şi Lucrări Publice, dar aşteptări mici, căci ce a făcut Capeţis la ISC? A fost numit politic de Toader, a blătuit toate cazurile serioase, a lăsat bunătate de clădire a ISC în paragină şi de curând s-a revopsit în UNPR-ist, nu? Funcţie nouă, sinecură veche.
  • Am pomenit de jeguri politice revopsite? Să nu ratăm încă unul: Iulian Aramă. Ha, ha, ha, să vedeţi ce program politic are ipochimenul-adună de pe traseele politice membri PSD ,,care nu s-au murdărit de-a lungul cariereri lor politice”, şi care vor strânge rândurile în noul partid al prostănacului Geoană. După cum spune că se legitimizează (!?), e clar-încă un prostănac al politicii face pe deşteptul în mijlocul fraierilor votanţi cu memorie scurtă.
CroniCariul de serViciu 12 - iunie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...

Doi bugetari au pus

Prin târgul nostru se zvoneşte că o vânzare de imobil, ...