logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021
  • Teatrul Muzical „Nae Leonard” găzduieşte, din nou, o festivitate de premiere a cuplurilor de aur din Galaţi. Adică la 50 de ani de la semnarea contractului de mariaj, bătrâneii simpatici şi degrabă votanţi se văd cu Primarul şi semnează cecul în alb, da, bă, primare!, meriţi să te votăm. Dacă n-ar fi scârbos din punctul de vedere al viitorului acestei ţări împrumutate de la copii ei, poate că ar fi o chestie drăguţă. Dar nu e. E la fel ca şi cu legea ajutorului social-atenţiune, paraziţi PSD!- voi daţi votul, noi sifonăm banii de la buget, voi tăiaţi frunza la câinii lui maidanezi, noi ne facem de cap pe banii voştri, ce frumoasă este viaţa. La fericiţii cu nunta de aur se duc câte 500 de lei de pereche. Dacă înmulţim cu 170, vedeţi cum stă treaba. Stă prost. Dar de ce să fim noi ăia care refuză această pomană jignitoare şi postura de milogi în care îi pune Primarul de râsu-plânsu Marius Stan? Să refuze alţii!
  • Știre de senzaţie la VL! „În iulie 2009, în zona Valea Morilor din oraşul Chişinău au avut loc descoperiri importante pentru arheologii ţării vecine. Au fost găsite rămăşiţele unor civilizaţii din diferite epoci ale istoriei, datând din Paleolitic până în secolul al XIX-lea”. Deci, ăăăăă, dacă paleoliticul a ieşit la iveală în 2009, şi intră la ziar în 2015, ştirea despre neoliticul din Guvernarea Ponta intră la ziar până la alegerile din 2016? Nu de alta, da să mai fie ziarul pe piaţă până se scrie despre cultura Dridu şi populaţia „prin excelenţă românească, răspândită pe tot teritoriul Republicii Moldova şi pe cel de lângă Prut, spre Carpaţi, în stepele Bugeacului şi Bărăganului, până în curbura Carpţilor, care a stat la bazele cristalizării etosului românesc”.
  • O femeie din Fârţăneşti este lăsată de gradaţii poliţişti-miliţieni pradă abuzurilor comise de un vecin băiat bun şi deştept. Dar încă o femeie vine către presă, ca să raporteze cum o cheamă la secţie agentul miliţian din comună, să dea declaraţii noaptea pe la opt, pentru că a avut tupeul să-i strice imaginea de dur incorupt, la care a muncit din greu, mai ales la colaborările cu nişte pretenari oleacă infractori. Dar şi vecinul ciobanului are multe de spus despre pretenarii miliţieni-poliţişti din Fârţăneşti ai ciobanului terorist comunal. Domn Gheorghiţă cere prin presă ca Primăria şi secţia de poliţie Fârţăneşti să-şi intre în atribuţii până nu este prea târziu, iar conflictele mocnite nu vor intra în faza vătămărilor fizice şi chiar a crimelor. Doar domn inspector Lefter nu aude, nu vede şi nu bagă de seamă că la secţia din Fârţăneşti poliţistul e frate cu infractorul şi că nu se dau numere de întregistrare la reclamaţii şi că declaraţiile le scrie poliţistul şi le semnează vătămatul. Ca să fie.
  • Vă dăm apă caldă, băi, cetăţenilor, dar semnaţi dracu contractele de furnizare cu Calorgal! Deci aşa stă treaba: vrei să faci duş, semnează că accepţi să fii bine buzunărit mai întâi. Nu se ştie de unde vine apa caldă, dar de-o plesneală ca la carte, mergeeee! Sau vineeeee! „Am putea da drumul la apă chiar în luna iunie, dar trebuie încheiate aceste contracte”, aruncă cu vorbe purtătoarea de vorbe Emanuela Turcu. Dacă vreţi să comparaţi câtă greutate au vorbele acestei palavragioaice de mahalaua Galaţilor, nu uitaţi că prin februarie spunea că în martie 2015, încep lucrările la sediul primăriei, de lângă Prefectură. N-o fi gata aburul ăla tehnologic, pe care cică îl ţine la rezervă ArcelorMittal?
CroniCariul de serViciu 26 - iunie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...