logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021
  • Fraţilor, e groasă a lui Cristache! Da, Cătălin Cristache, clientul pedelist revopsit în culorile mişcării populare „Băseala continuă!” şi preşedinte al agenturii locale a partidului, este unul dintre cei 10 vicepreşedinţi ai partidului la nivel naţional. A fost ales la Congresului PMP, de faţă cu Preşedintele suprem, Traian Băsescu, devenit oficial mahărul Mişcării Populare la nivel naţional. Dacă socotim mişmaşurile de şef la RAR şi de parvenit de la ferma de struţi, Cristache este evident încă un vicepreşedinte naţional (de tip Viorel Ştefan), care nu au nici în clin, nici în mânecă cu ridicarea Galaţilor de la stadiul de fundătură defavorizată a Europei.
  • Hopa! Goange electorale pentru toată pulimea electorală! Iată una. O Filarmonică şi o sală a Teatrului Muzical mai mare cu 200 de locuri. O promisiune a Noului Primar Stan, acum mult mai meloman. Visându-se la primărie şi în 2017, Stan dă directive directorului Niţă. Cică vrea cât mai repede un proiect de modernizare şi extindere a teatrului, astfel încât, până în 2017, să avem un teatru mai mare cu circa 200 de locuri, cu o acustică impecabilă şi cu o faţă nouă. N-o fi însă prea groasă treaba cu Filarmonica? N-ar fi mai adevărat un Muzeu al Marinei de Fluviu la Galaţi? Dar de un proiect de băgat aer în sala de aburi de la Nae Leonard nemodernizată n-aveţi, domn Niţă?
  • Primăria dă afară pe capete ţiganii din casele Primăriei, dar amână până spre campanie deschiderea cartierului de căsoaie sociale de râsu-plânsu din Drumul Viilor. Ca să nu se plictisească, Stan a aranjat cu pretenarii de efecte electorale să primească la Braşov, „Premiul de Excelenţă pentru proiecte de dezvoltare a serviciilor sociale”. Stan zice că a dat lovitura, că oamenii de valoare nu mai pleacă din Galaţi, văzând cutiuţele de tip Mazăre în care se vor caza. Dacă specialiştii de valoare intră într-o astfel de cazare, fug mâncând pământul, în căutarea unei locuinţe de valoare. Păi, vă daţi seama ce concentraţie de rău platnici va fi acolo pe metru pătrat? Şi ce blindări la grămadă va face -în stil imbecil- Stanul de la Apăcanal?
  • Ce haios! Să-ţi facă Partidul TVA de 9% la apă, şi directorul pe viaţă Gelu Stan să tacă mucles? Hai, treacă de la noi treaba cu TVA-ul, dar bre domn director, când bagi domle canalizarea aia de 100% la doar 80%? Că a fost secetă mare vara asta, şi va mai fi… Poate când se va modifica Codul Fiscal a 63 oară şi când PSD-ul nu va mai fi atât de victorios şi arogant, la oraşe şi sate?
  • Galaţi, oraşul imbecililor de administraţie? Daaa! E suficient să te uiţi la graba cu care cele mai imbecile semaforizări posibile sunt trecute în proiectul „unda verde”, sunt arate, săpate, găurite şi nici un strop modernizate. E sufiecient să vezi cum peste tot unde sunt active semafoarele, cozile şi busculadele de maşini sunt permanente, este suficient să amintim că toate marile insule de giraţie (Rondou, Energiei) nu funcţionează după regulile sensului giratoriu, ci după regulile de nonsens de Covurlui, cu priorităţi moştenite şi imbecil perpetuate.
CroniCariul de serViciu 30 - octombrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...