logoImpact EST nr. 867 - 23.04.2021
  • Cât de grosier poate să fie un primar în exerciţiul funcţiunii când ciordeşte nesimţit din banul public? Cam în halul în care primarul Marius Stan vorbeşte de prăduirea unor bani groşi din bugetul local pentru rezolvarea gropanelor înseriate din Faleza de la Scările Monumentale. De final de an şi de mandat, ne bagă sub ochi încă o goangă edilitară: cică va rezolva marea prăbuşire de teren în trei etape: consolidarea şi delimitarea conductelor (?!), reparaţia infrastructurii stradale şi, cel mai important, alcătuirea unei hărţi a pînzei freatice”. Hopa! Deci Stan se pune pe treabă? În ultimul an de mandat? Da banii, de unde vin banii? De la Coana Europa? Noo, că e vigilentă. Mai bine de la bugetul local, că contribuabilul e proşti şi fraieri.
  • Nu contează de unde vin banii, totul e să iasă. Şi hop!, uite că iar se pune de o ieşire. Către prima parcare supraetajată în Țiglina II, în spate la magazinul Orange. Păi nu? Că doar Marius Stan a terminat cu tunelul, stadionul şi sediul Primăriei, parcarea Ancora, pasarelele şi pistele de biciclete, şi ca să nu-şi iasă din mână, ne trânteşte şi o parcare supraetajată. Supragogonată pe deasupra.
  • Încă o probă de imbecilitate de administraţie marca Stan s-a văzut la prima ploaie de toamnă în staţiile de tramvai. Zeci de călători chinuiţi de ploaia care venea din toate direcţiile se întrebau desigur când va face Primarul Stan refugii cu acoperis de protecţie şi pe insulele de aşteptare a tramvaiului, pe străzile „modernizate”. Cum când? Înainte sau după ce va face şi evacuarea apei din bălţile grosolane rămase după „modernizare”, pe baza cărora aceiaşi călători sunt şi odios stropiţi de maşinile care calcă cu viteză în băltoace.
  • Nasol că am avut dreptate din nou! Aţi văzut unde a atacat Primăria din nou? Exact acolo unde sunt cariere de granit şi fier vechi căcălău. Săptămâna asta, pe strada Gării, adică exact pe porţiunea cea mai bogată în granit-pavele de cea mai bună calitate şi garnisită cu sine de tramvai uşor corodate. Ce mişto e să faci modernizare şi valorificare în acelaşi timp! Sub ochii societăţii civile, care face iarăşi terapii de civism pe facebook.
  • Reacţie a lui Baca în plenul CJ: „Dumneata cine eşti? Ofiţer de Securitate din anii 50? Sunt fericit că nu am de a face cu un individ de teapa dumitale!”Cam aşa se scapă preşul de judeţ din când în când, când i se pun întrebări de genul: „Ce a cumpărat şeful Direcţiei de Drumuri Judeţene din cadrul CJ, Nicu Năvădaru, lidonit în loc de sare şi nisip?” Mare scofală, nu, ce mi-e nisip, ce mi-e lidonit! Este exact diferenţa dintre normal şi penal.
  • Galaţi, oraşul imbecililor de administraţie? Daaa! Este suficient să vezi cum arată sensul giratoriu de la intersecţia Stelei cu Coşbuc, la intrarea în Supermarketul Carrefour. Arată imbecil, evident, adică apa nu se evacuează din cauză că Apă Canal îl are director pe Gelu Stan şi curbura de ieşire din giratoriu este imbecil ajustată, făcând aproape periculoasă revenirea la direcţie. De ce? E simplu, din cauză că oamenii lui Stan au oferit spaţiu vital unui cotizant cu butic extins pe domeniul public din intersecţie.
CroniCariul de serViciu 3 - decembrie - 2015

One Response so far.

  1. cetatean spune:

    Verificati si str.Libertatii care jumatate de la fosta scoala de soferi din Movilei si pana la fostul Mehid se numeste Libertatii,iar cealalta desi este prelungire a aceleiasi strazi se numeste Unirii.In prezent Unirii a fost facuta si terminata in 2015,iar Libertatii desi figureaza asfaltata si banii pe lucrare incasati nici in prezent nu este asfaltata.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...