logoImpact EST nr. 887 - 26.09.2021
  • Mda, Cristian Istrate şi-a dat demisia din funcţia de director general al Calorgal, după doar aproximativ şase luni petrecute în fruntea noii societăţi de termoficare, fiind acuzat de management defectuos şi incompetenţă. Ce e asta, o ştire? Pe dracu, este o goangă atât de previzibilă, cu personaje scârbos de previzibile şi cu o societate greţos de falimentară de estorcare a abonaţilor la sistem. Primarul Stan a făcut pe lupul moralist, rostind texte de istorie ţicnită: „Tot ce avea de făcut domnul Istrate era să gestioneze cu chibzuinţă societatea, gălăţenii să aibă apă caldă şi căldură, angajaţii săi să îşi ia salariile la timp şi Calorgal să nu fie o altă gaură neagră”. Demisia falimentatorului de profesie Istrate e pe meritele negre pe care le are la CV (director şi administrator special la Apaterm –faliment şi director şi consilier la Electrocentrale-insolvenţă), dar chestia cu gaura neagră e de tot râsul-chiar se iluzionează cineva că mai poate fi dus pe cocoaşa bugetară aşa un mastodont intrat în putrefacţie?
  • Ce e Calorgal? E o pepinieră de partid, desigur, în buna tradiţie apatermistă. Stoarce bani din piatră seacă, din orice poziţie şi de la orice buzunar lăsat întredeschis. A început cu buzunărirea fraierilor care au plătit taxa de debranşare (vreo 800 000 de lei), a continuat cu un supliment de început de sezon (pierdere) de 5,2 milioane şi jonglează deja cu banii Trezoreriei (20 de milioane) ce vor fi plătiţi 20 de ani de pulimea votantă de PSD-UNPR şi de alţi gură cască. Şi ca o încununare, vine tunul plăţilor compensatorii (alte 20 de milioane) pentru transferal alor noştri de la Apaterm la Calorgal, nu?
  • Vrei să vezi decrepitudinea la Spital? Du-te la Spitalul Judeţean de Urgenţă Clinic Universitar şi ai să vezi tot ce nu credeai că se poate: alei înguste, UPU proiectat imbecil, pereţi jerpeliţi, coifuri maneliste din tablă, pereţi afumaţi şi sparţi după reabilitarea chebachiană, parcări ioc, mizerie, bălţi, noroi, haite de câini, rahaţi pe toate aleile, bălării de jungle prin curtea din spate, extensii ale parohiei peste terenurile de sport, o scară care coboară de la etajul doi pe fereastră , cabina de căcat şi pişat neridicat şi un depozit de gunoi în faţa şi în spatele gardului. Şi coşmeliile de servicii mortuare chiar la uşa spitalului. Surealism de mizerie, sub direcţia unei slugi politice, în primul spital al judeţului, lăsat de jupânul judeţean la voia paraginii avansate şi a găştilor de profitori de partid.
  • Credeaţi că neostoitul manager al falimentelor Ioan Ştefan este doar la emisiunile în care îşi exibează menirile mesianice de salvator al municipiului, judeţului, administraţiei, şomajului, mediului şi pescuitului pe Lunca Prutului? V-aţi înşelat, obsesivul Ştefan este prezent şi în pauzele de le etv, când apare de zeci de ori într-un clip citit de Ramona Hilohe despre „managerul” Ştefan explicând ţiganilor din Brăhăşeşti cum vine chestia cu a doua şansă sub titlul cretin „Diferiţi, dar totuşi, colegi!” E clar, pentru aşa un personaj amarnic, dacă nu exista televiziunea, el o inventa. În fond, avem dacă ITM este Ionel Petrea, Casa Sindicatelor este prof Manole, Facultatea de Medicină este Nichita, n-ar fi timpul ca etv să se numească psiho Ion Ştefan?
CroniCariul de serViciu 11 - decembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

16 universităţi di

În total, România este prezentă cu 16 universităţi în topul ...

Întreruperile de en

Ca urmare a sesizărilor venite din partea cetăţenilor, dar şi ...

Incidenţa judeţul

INCIDENTA JUDETUL GALATI 23.09.2021

COMENTARIU Marius Op

PNL-ul i-a deziluzionat, rînd pe rînd, pe mulţi. Personal, mi-am ...