logoImpact EST nr. 868 - 23.04.2021
  • E o surpriză că Calorgal refuză sa facă invetarierea suprafețelor radiante? Noo, e normal, Calorgal este un redivivus de termie, pe stilul Apaterm, cu gigacalorimetre dispărute, cu facturare la paușal, cu repartiții de costuri pe proprietarii de centrale pe gaz, cu șmecherii și aroganțe față de singurii abonați de pe scară și cu încasări absolut ilegale de taxă de debranșare. Trăiască jaful și golăneala termică.
  • Fraților, iar nu mai este de trăit în România. S-au pus multinaționalele pe corupt parlamentari, și ei se lasă corupți într-o veselie. Ciobanilor li se taie câinii și pășunile și transhumanța, celor cu mașini li se bagă RCA de 400%, agricultorilor li se interzic porcii și brânza, că pute, iar pădurile se taie non stop pentru ca să îngrașe austriacu contu. Evident, parlamentarii de Galați tac și se îngrașă în liniște, iar votantul prost se pregătește să tremure și să stea nespălat până nu se eliberează prin vot.
  • Oroare la tribuna Parlamentului. Cine credeți că stăteau zilele trecute alături și făceau bugetul sănătății? Cseke Attila și Eugen Chebac. Cseke Attila este omul pe care UDMR îl vrea călare pe gâtul Sănătăţii din România, a condus ministerul Sănătăţii în Guvernul Boc numai doi ani, timp în care a închis 70 de spitale. Eugen Chebac a condus județul Galați patru ani și a tras un proiect european de tot râsul la Policlinica Județeană, cu reparații meșteșugărești, cu podele jerpelite și cu exterioare jegoase, de te întrebi dacă a trecut pe acolo așa val de bani europeni.
  • Directorul de producţie Calorgal, Mircea Ispas, care este şi dinozaur PNL, a fost numit de către membrii AGA director interimar. Din ce a spus Primarul Stan, să fie Ispas tehnocratul pe care îl căuta? Noo, nu este, căci la îngrămădeala de presă de la finalul ședinței CL, Stan a fost la fel de grosier ca de obicei-la Calorgal n-am găsit nici un technocrat, nimeni nu vine la stat, toți cei buni se duc la privat, noi ne mulțumim cu resturile etc. În rest, Mircea Ispas va fi director interimar circa 45 de zile, se face concurs de găsit director, la concurs se prezintă doar Ispas, deci va fi și technocrat, și reușit, și director, și…ehehe.
  • Grețoase și scabroase sunt seratele de cumpărat electoratul cu câte 5 milioane date de pomană celor care sunt împreună de 50 de ani. Dar dacă dădea câte 5 milioane de lei la nenorociții din căminele de la Metalurgic (zise și A,B și F) pentru a nu mai sta și iarna care vine tot fără căldură și fără apă și fără curent, nu se punea că este tot pomană electorală? Și îi scăpa cu puțin de genocidul prelungit la care sunt supuși de trei ani, pe toți cei care suferă, dârdâie, se oftică că au așa un pervers de Primar.
CroniCariul de serViciu 18 - decembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DIICOT–S.C. s-a ju

Ordonanţa dată la comandă a condus la prescrierea faptelor Despre Cătălin ...

Gupta şi colosul s

Financial Times, citat de Ziarul Financiar, aduce din nou în ...

Îndreptare

Bună dimineaţa, Doamna Senator! Îmi prezint eu scuze în numele ...