logoImpact EST nr. 899 - 25.01.2022
  • Uraaa! Primarul Stan e nevorbit, şi vorbeşte fără oprire, de parcă ar sta la masa de şouri de la baraca TVG cu Jaşcu şi ar avea pretenţia să aiurească de cap de toţi banii daţi de Primărie cu titlu de contract de publicitate. Eh, da parcă contează un fleac de 200 000 de euro?.
  • Hopa! Avem cartier de săraci lipiţi, dar n-avem oameni competenţi la Primărie. Inclusiv la Cartierul săracilor. Toată lumea aşteaptă tăierea panglicăriilor de la blocurile sociale, dar, nasol!, blocurile n-au curent, pentru că nimeni nu s-a gândit la regulile de alimentare, deci trebuie să aşteptăm primăvara şi campania electorală. Dar, naşpa! Terenul este şi oleacă revendicat. Evident, pentru aceste trei mostre de incompetenţă se cer trei demisii-a şefului de la Infrastructură, a şefului de la Juridic-Revendicări şi a purtătorului de vorbe otrăvite , care îşi bate joc de nevoia de informare corectă a sutelor de evacuaţi din casele retrocedate ale Primăriei.
  • „Dacă ar fi după mine, aş renunţa total la iluminatul festiv, care presupune nişte costuri importante, şi aş direcţiona banii către răniţii de la Colectiv, care au nevoie de o lungă şi costisitoare perioadă de recuperare fizică, emoţională şi socială”. A zis Primarul Stan, ca să deschidă seria diversiunilor de zăpăcire a fraierilor comunitari care îi reproşează lipsa iluminatului de sărbători. Decă, bă fraierilor de contribuabili, dacă ar fi fost să mă credeţi, aş fi dat toată suma licitată pentru iluminat(2,1 milioane lei) ca să faceţi ciocu mic. Dar n-am dat-o, deci , atenţiune! fac încă o diversiune, că a fost sabotaj din interior, că am făcut plângere penală, etc. Și în timpul ăsta, nişte băieţi deştepţi din nişte srl-uri din Braşov sau din Bucureşti vin cu o ofertă ispititoare şi izbăvitoare: „Șefu, noi lucrăm la urgenţă, curat pleaşcă, facem pentru sub 30 000 de euro iluminat festiv , avem şi cod CAEN de mascat şpăgile, şi asigurăm şi parandărăt!” Uraaaa! Observaţi câtă paranoie a intrat şi în mintea limpede a muncitorilor de presă de pe moşia Primăria Stan şi prietenii săi?
  • Braila nu a intrat pe lista scurtă pentru Capitala Europeana a Culturii. Au intrat Bucureşti, Cluj, Baia Mare şi Timişoara. Este anunţul făcut de Ministerul Culturii, în calitate de organizator principal al competiţiei Capitala Europeană a Culturii 2021. Se luptă pentru a fi pe listă orasele Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Braila, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Sfantu Gheorghe, Suceava, Timisoara şi Targu Mures. Reprezentantii Asociatiei „Braila – Capitala Europeana a Culturii 2021” au prezentat in fata juriului de la Ministerul Culturii conceptul „Quantum Culture”, dar cam neconvingător. Juriul european a invitat orasele preselectate sa-si revizuiasca si sa-si completeze candidaturile pentru urmatoarea etapa de selectie, preconizata a se desfasura in perioada august – septembrie 2016. Până atunci, Galaţiul se întoarce pe partea cealaltă a somnului în stepa culturală, iar Brăila îşi pregăteşte majoretele pentru revizia ultimelor reprize ale concursurilor de spart seminţe, de injurături sau de grătare printre blocuri.
CroniCariul de serViciu 27 - decembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Patronul: prima viol

În data de 23. 12. 2021, în jurul orei 12,10, ...

Ucraina şi România

Despre acest subiect am început să scriu mai aplicat încă ...

La un pas de război

Criza ucraineană continuă să se adâncească. Rusia a depăşit probabil ...

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...