logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)
  • În Basarabia, criza politică este fără sfârşit, deci e cazul ca la început de an să vedem ce vede Info Prut.ro ca fiind evenimentul marcant al anului 2015. “Jaful Secolului”-dispariţia a două miliarde de lei de la Banca de Economii; Arestarea lui Vlad Filat; Şedinţa comună de guverne România – Rep. Moldova; Căderea guvernelor Gaburici şi Streleţ; Reîntoarcerea în viaţa politică a lui Ion Sturza; Prăbuşirea Partidului Comuniştilor; ; Protestele din Chişinău; Donarea de microbuze şcolare din România pentru elevii din Rep. Moldova; Exportul de gaze din România către Rep. Moldova prin gazoductul Iaşi-Ungheni; Renovarea a sute de grădiniţe din banii oferiţi de Guvernul României.
  • Pucheanu, candidat de Primar PSD sau contracandidat al lui Stan? Sau doar iepurele de cârpă, pentru alegătorii scârboşiţi şi îngreţoşaţi, care să împrăştie voturile? Parcă ar merge varianta doi. Dar Primarul Stan ce zice, ce zice? Nu zice nimic, când a fost îngrămădeala de presă organizată de Ema de la Primărie, Primarul Stan s-a uşchit imediat ce s-a pus întrebarea asta.
  • Ce este epoca de tristă amintire Stan Primar? Este atunci când directorul de la Gospodărire Urbană, Viorel Stelian Popa, îşi ia tălpăşiţa şi se duce de unde a venit, şi nu pleacă de unde a venit, ba chiar rămâne la interesul tocării şi sifonării banilor pentru interesele Partidului, Tinca Podaru, carieristă/oportunistă de serviciu, ba şi cu sula lustraţiei în coastă. Urmează alte secvenţe de managereală/golăneală la un srl de partid care administrează, dar niciodată nu răspunde.
  • Scriu destui muncitori de presă că Tinca Podaru luptă de ani mulţi pentru linia trasată de Partid pe tehnica PCR-pile, cunoştinţe, relaţii. Madam Tica directoarea economică de la Gospodărirea de partid a pus la punct datorii de 7 miliarde de lei vechi către furnizori, nu a plătit salarii de 2,5 miliarde, nu a achitat taxe şi impozite către stat, dar a încasat în 2014 un salariu anual de 72.736 lei, e în top şi cu salariul de consilier judeţean, prestează şi la Consiliul de Administraţie al Spitalului CFR şi a tras pe statele de plată de la Gospodărirea de Partid şi trei rude- sora – Neti Oprea, cumnatul – Dumitru Podaru şi nepoata, Geanina Brudiu.
  •  Se putea să nu urle presa centrală încă odată de minunea de la Galaţi?? Nu se putea, e ştirea şablon, care rulează la nesfârşit, chiar şi de două-trei ori pe an. Când se face ger, obligatoriu „fierbe Dunărea”, adică se face o abureală caracteristică ciocnirii de fronturi de temperaturi diferite. Ce altceva să facă Dunărea în oraşul mămăligarilor care au pus în ciorba politică tot felul de potroace de cadavre politice.
  • Am spus cadavre politice? Ia să amintim la viteza de sondaj de opinie câteva astfel de actuale şi viitoare mortificări ale vieţii publice de Galaţi: Nicuşor Ciumacenco (PNL), Cătălin Cristache (PMP), Cristian Dima (ALDE), Eugen Durbacă (ALDE), Marius Stan (UNPR), Ionuţ Pucheanu (PSD), George Stângă (PNL), Marius Mitică Mărgărit (PSD),Constatin Telegan (independent).
CroniCariul de serViciu 8 - ianuarie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...