logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021
  • Se ascute lupta de clasă a alegerilor de rector la Ugal. S-au încheiat înscrierile cu o ultimă înscriere, zisă de unii surpriză, deşi nu vedem de ce. Că a depus dosarul cu cinci minute înainte de expirarea termenului? Mda! Ultimul candidat se poate să fie primul, de la Isus Hristos citire. Ultimul fu deci prof. dr ing. Silviu Măcuţă, de la Facultatea de Inginerie, iar primii au fost prof. dr. ing. Iulian Bîrsan, decanul Facultăţii de Inginerie – prof. dr. ing. Cătălin Fetecău şi prof. dr. ing. Nicolae Badea de la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electrotehnică. De 25 ianuarie, toată lumea la vot!
  • Fosila politică Dobre n-a auzit de revoluţia străzii şi a tinerilor care au cerut aruncarea- fie şi cu picioarele înainte-a tuturor cadavrelor politice din Partide. El nu se consideră cadavru şi cum ele este Partidul, nu va ieşi nici mort. Cum adică, trebuie să vină oameni noi la peneleu? Păi abia au trecut 24 de ani de când venea Paulică de la Navimpex să ocupe PNL-ul şi de atunci e în fiecare an tot mai tânăr şi veşnic în căutare de funcţii de supt banul public de la stat. Uite, cine e mai tânăr decât el, şeful suprem, care face orice listă, să fie preş la judeţ? Nimeni! Răspuns correct!
  • Apă canal Gelu Stan e fruntaş la spart asfalturile oraşului şi reparat găuri în ţevile de apă şi canalizare. Numai în prima săptămână din an, s-au dat cam 10 găuri. S-au trecut la jurnal: şase la Galaţi, la reţele aflate în zona străzilor Gheorghe Doja (4 ianuarie), Dogăriei (4 ianuarie), Ghecet (5 ianuarie), Eroilor (6 ianuarie), Ştiinţei (8 ianuarie), Cerului (8 ianuarie), iar una s-a produs la Iveşti (5 ianuarie). A fost trecută sub tăcere avaria avariilor, la ţevoiul ISPA din Valea Oraşului, unde vor mai fi semnalate şi altele, desigur, pentru că acolo se lucre cu precizia falimentului turcesc şi cu imprecizia parandărăturilor pesediste, ce dracu! După cum a început anul, pierderile la Apăcanal vor fi peste 50%. Cam cât era în anii trecuţi. Şi pentru treaba asta, Gelu Stan stă la interes şi primeşte bonus de performanţă? Hei, Gelu Stan, demisia!,
  • Secretomania dezgroapă grosolănia Apăcanal. Ce e asta? E titlu, bre, pentru cum au sărit gigeii şi doreii de la Apăcanal la gâtul presei ce şi-a băgat nasul să vadă ce meşteresec ei de o săptămână la ţeava de căcat refulat la deal. Nu meştereau nimic, o frecau toată ziulica cu nişte dopuri băgate în conducta de fapsin şi măturau apa cu un măturoi exact peste bombeurile băgăreţilor de găozari de presă. De la astfel de imbecilităţi la înjurături şi îmbrânceli n-a mai fost decât un pas. Grupa de şoc de la Apăcanal a împins ţicneala până la nivelul la care a mutat banda de demarcaţie a şantierului pe mijlocul şoselei. Dăi la dracu de şoferi, avem valoare! La cum înjură şi trânteşte uşi Gelu Stan, nu e nici o mirare. Cum e turcu, şi chistolu!
CroniCariul de serViciu 17 - ianuarie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...