logoImpact EST nr. 886 - 20.09.2021
  • Dacă e tradiţie, hai la hora cea mare a unirii simţirilor româneşti la statuia lui Cuza, de 24 ianuarie. Și se duce populimea, să facă hora ca pe la noi, că golănimea aia de pe la partide stă şi se fandoseşte, tot după tradiţie, cine ştie pe unde.Uite acilea nişte golănaşi rafinaţi, care nu se mai bagă la horă, fac doar câte un barbut de nemernicie, tot după tradiţie: Dan Nica, Victor Dobre, Mircea Toader, Lucreţia Roşca, Florin Pâslaru, Spiderman Bacalbaşa… Oare ce ar fi fost dacă avea acelaşi dispreţ faţă de viermii din popor şi Costache Negri şi Alexandru Ioan Cuza, Kogălniceanu şi Alecsandri şi lipseau de la Unirea din 1859?
  • Păi ăsta e mesaj de Unire în an electoral? Să vină la Horă doar Primarul Marius Stan, Ionuţ Pucheanu, tiriplicul Cătălin Cristache, traseistul Nicuşor Ciumacenco, nehotărâtul Cristian Dima, madam Laura Marin şi nea Johny Dungă Durbacă? Slabă recoltă de şefi la aşa naiv de popor! Noroc că suntem salvaţi de şmecheraşul Marius Stan, care s-a uşchit imediat ce a început Hora. Parcă mai are timp şi de horit la câte are de uşchit/şutit din buget?
  • Tot am aşteptat să nu se încheie anul trecut fără să nu auzim că banii alocaţi de CJ Bacalbaşa pentru achiziţionarea terenurilor pe care se va face proiectul Valul lui Traian de la Gârboavele – Odaia Manolachi se cheltuie pentru cumpărarea terenurilor necesare proiectului. N-am auzit nimic, deci banii s-au pierdut, reintră la buget, adică nicăieri. De treaba asta se face iresponsabil unul Budescu, proptit fatal în juridicul lui Baca. Nu cumva e acelaşi Budescu care plătea garsoniera lu tac-su de la A-uri cu bani de la Primăria Moş Nicolae?
  • Fincă nu ne lasă rasoalele culturnice de la cooperativa Primăria Stan-CJ Baca, să nu intrăm în 2016 prea mult şi să nu notăm încă o ratare de care nu ştim cine se face responsabil (încă): amânarea aprobării pentru proiectul Monumentului Apărătorilor Oraşului 1918. Cică Primăria UNPR nu dă aprobare până nu primeşte aviz de la CJ PSD, pentru treburi interpartinice grele. Cum adică, la câtă carte au citit, şi Baca, şi Stan au rămas la nivelul de bătăturică şi ochişor?
  • Dacă cumperi un pantof de la Deichman, al doilea îl iei la juma de preţ. Dacă cumperi doi, al treilea e pleaşcă, îl iei gratis. Asta e reclamă fără şir la Deichman, din dragoste de pantofi. Dar pentru că la orice reclamă trebuie să fie şi nişte antireclamă, iat-o! Vrei să ţi se rupă ghetele în prima lună de purtat? Nuuu! Vrei să-ţi pută cizmele ca un cadavru în putrefacţie? Nuuu! Atunci, nu cumpăra nici ghete, nici cizme de la Deichman, căci vei lua ţeapă. Nu e antireclamă, e chiar pe bune.
  • Un procent şocant de 70% dintre soferi folosesc smartphone-ul in timp ce se află la volan, 61% trimit mesaje, 27% recunosc ca verifică Facebook-ul, 17% isi fac selfie-uri, iar 10 procente sunt angajate în videoconferinţe, prin Skype sau FaceTime, se arată intr-un studiu realizat de AT&T, în 2015. Specialistii sunt de parere că aceste cifre sunt ingrijoratoare, iar utilizarea telefonului mobil în timpul şofatului a devenit una dintre cele mai stupide cauze de producere a accidentelor grave. Dacă vă uitaţi prin maşinile din Galaţi, e şi mai urât decât în statistică.
CroniCariul de serViciu 29 - ianuarie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...