logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021
  • S-a dus dracului orice speranţă şi cu intelectualii ajunşi la manetele puterii. Exemplul perfect este Baca, omul care a fost în stare să se îmbrace în strampi de Spiderman ca să-şi îndeplinească refulările de o viaţă, de lucrător anonim de spital. Ultima lui deviere de la drumul intelectualului salvator a fost atacul de-a dreptul jegos, în plenul CJ, despre puseul de cancer a lui Dorin Butunoiu. Se poate oare şi mai jos decât atât? Se prea poate când PSD-ul face orice pentru a ajunge mult prea sus. Scârbos de sus.
  • Şedinţele de CL au ajuns de un ridicol perfect, de când Marius Stan şi Florin Popa- aceşti doi ciocoi de administraţie, care se manelesc şi se ciorovăiesc cu public, se dau în spectacole de toată jena, pentru orice om cu o inteligenţă puţin peste mediocru.
  • Nu e trecută în raportul de activitate al Primarului de sfârşit de mandat, dar e de istorie stupidă a administraţiei locale de improvizaţie stil Marius Stan şi găştile reunite. Sala de şedinţe extraordinare nu este la palatul Administrativ, ci la parcul de Soft, şi a devenit insuportabilă chiar şi pentru oamenii din Partidele care suportă de regulă orice mizerie. Să recapitulăm: sala nu are calculatoare; consilierii nu ştiu ce votează, ridică mâinile în orb; scaunele nu sunt dispuse după o logică a circulaţiei şi a dezbaterilor, ci alandala; presa nu are un loc cât de cât adecvat; nu este staţie de amplificare, microfoanele nu au baterii, şi, ca de obicei, se lucrează într-o baie de aburi, deoarece sala, gândită de marele expert Gogoncea şi echipa, nu are ventilaţie sau măcar un geam deschis. Noul Galaţi reşapat?
  • Fu zilele trecute şi cea de-a 23-a avarie serioasă la CET(de la începutul anului), undeva pe Brăilei în groapa de la Valea Ţiglinei, cam în locul în care trebuia să fie marele dren al apelor de suprafaţă. Ulterior, s-au cârpit ţevi vreo trei zile în subsolurile tehnice de la Rondou. E indiciul clar că reţeaua care pierde 40-50% din energia termică e şvaiţer. Sigur va fi şi mai găurită decât atât, deoarece la Galaţi lucrează strategii nimicului.
  • Acul de viespe înţeapă bine, cu Picu Roman Adetin pe post de realizator tv dar mai ales de laudator de elită a Primarului Marius Stan. Orice spune Stan, Picu preia şi amplifică, orice face concurenţa este ridiculizat de Adetin, s-au pus banere lângă hemoroizi, ce aiurea, oamenii s-au săturat de mutrele care cerşesc voturi, ha, ha! Cum, partidele de stânga risipesc pe mash-uri 60 000 de euro, dar e scandalos, e necinstit să te destrăbălezi în campanii şi să nu faci case pentru săraci cum facem noi, Puterea Stan, cu banii contribuabililor, etc. Nu vă uitaţi la ce se scrie pe internet, sunt manipulări de postaci plătiţi, uitaţivă băăă la raportul Primarului, e colorat şi cartonat, şi are atâta asfalt…Ce nu spune Picu în direct de TVG se cade să trecem la cronicuţă: vă vorbeşte şi vă sfidează în faţă un ciocoi autentic, care suferă de grija oamenilor săraci, dar care a reuşit în câţiva ani de slugăreală de partid să construiască extinderi enorme ale apartamentului de la bloc şi apoi a tras un viloi de neam prost, în spatele Casei de Pensii. Destin de director pe viaţă.
CroniCariul de serViciu 4 - martie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...