logoImpact EST nr. 890 - 26.10.2021
  • S-a dat lovitura din nou la granit. Pe ultima sută a mandatului, Stan şi echipa jupuiesc prioritar orice urmă de granit ce a mai rămas prin oraş. A fost atacat cu iureş de hei rup piaţeta din jurul soldatului victorios în războiul de reîntregire de la 1916-1918, de la Gară. Soldatul victorios a învins, dar strategii plesnelilor bugetare din primăria de mucava şi butaforii a inginerului fotbalist de muzică uşoară Stan a buşit orice zvâc de seriozitate în durabilitate. A fost rasă toată lucrarea în granit şi s-a pus în loc pavele din ciment de cea mai proastă factură, şi acelea în segmente de sărăcie, din loc în loc, astfel încât să facă ridicule orice festivităţi de depus coroane omagiale. Şi pentru ca jaful granitului să aibă continuitate, s-a început lucrare şi pe strada Tecuci, dar nu de la un capăt, ci chiar din punctul unde pe trotuare se mai găsesc din abundenţă pavele din piatră naturală.
  • Ambasadorul Africii de sud a picat la Galaţi în plină bufonadă a campaniilor electorale, al personajelor bizare sau chiar sinistre care ţin oraşul pe loc şi îşi marchează animalic locul şi teritoriul, cu urinări frecvente de pustiu, ruine, jaf de granit şi prăduire bugetară. Şi ca mârlănia să poarte un nume, Baca, Stan, Vlaicu şi Otrocol au făcut declaraţii formale şi electorale presei, fără ca madamei ambasador de Africa de Sud să-i traducă cineva ce spun logoreicii şi prost crescuţii de Galaţi.
  • Au trecut două luni şi două zile de când un om a fost străpuns de barele de metal de la un refugiu de tramvai din Brăila şi „responsabilii” iresponsabili din Primăria Stan nu au început nici măcar să vorbească despre obligaţia de a preveni un accident similar şi în Galaţi. Dovada pericolului mortal este făcută şi la Galaţi: toate refugiile, fără excepţie, au fost capcane mortale, în care s-au distrus 10 maşini. Puteau măcar să facă separaţiile de sens cu 50 de metri înainte, prin pivoţi de cauciuc sau şi mai durabil, cu pietre de granit, din munţii de granit devalizaţi din patrimoniul uriaş de granit extras din carierele de piatră stradale ale Galaţilor. Dar asta este altă capcană mortală, despre care prea puţini avertizează…
  • Fu şedinţă de depus jurământul la Consiliul Judeţului, de către doi noi consilieri-Sorin Dănăilă şi Toader Ichimescu, care îi înlocuiesc pe demisionarii Iulian Şerban şi Carmen Pintilie. Aţi auzit ce jură ei? Să uzeze de toată priceperea lor, să respecte Constituţia şi legile ţării şi să facă cu bună credinţă tot ce stă în puterea şi priceperea lor pentru binele locuitorilor judeţului Galaţi. Eroic, abisal, eclatant, impresionant. Şi când vezi că toată puterea şi priceperea lor e pusă în ridicarea mâinii cum ridică mâna şeful de turmă de partid, că tot mandatul ei nu deschid gura, nu răspund la nici o provocare a presei şi stau încremeniţi în proiectul stupid şi imbecil al şefului de partid, îţi vine să o dai dracului de democraţie şi să visezi la o dictatură cinstită şi neipocrită.
  • „Să nu tânjim după România Mare, să ne dorim România Întreagă!”
CroniCariul de serViciu 12 - martie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DRAGĂ U.E.,

Nu suntem ignoranţi, dragă UE, ci ignoraţi... Prin capitalele tale din ...

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...