logoImpact EST nr. 843 - 22.10.2020
  • A fost a doua dezbatere despre cum putem devein Dunărea Polis, o metropolă rezultată din fuziunea dintre Galaţi şi Brăila. Credeaţi că acest proiect magnific, eclatant, fantastic, fundamental nu va fi o atracţie instinctivă a coperativelor de presă din Galaţi, ce se vor fi năpustit să-l mediatize la nivelul de aşteptare dorit ? Ei, aş interes şi năvăleală! Presarii de azi, ignoranţii de ieri şi de mâine!-cam aceasta este deviza sub care lucrează editorii de la cea mai rămas din presa supusă cenzurii economice. La seminarul ”Dunărea Polis-prima metropolă dunăreană” de la Galaţi, Casa Serfioti, n-a fost present decât Silviu Vasilache, pentru Impact şi www.oradoicinci.ro. În rest, nimeni.
  • Care să fie marea realizare a lui Costel Hamza la CJ? Păi, schimbarea denumirii CJ, din Consiliul Judeţului, singura denumirea firească şi inteligentă din România, în Consiliul Judeţean. Asta e când de-alde Hamza ajung să dea lucrurilor sens, materie şi muncă de partid. N-ai cu cine, bre, nişte ţărani! Da de la preşul Baca, om de mare întindere intelectuală, parcă aveam nişte plesneli ceva mai mari…
  • Ne spune Iulian Boţ, Primar de Lieşti şi preşedintele Colegiului Medicilor Veterinari, că o castrare de mascul câine costă circa 70 de lei, şi o castrare de femelă, 130 de lei. Puşi în faţa acestor costuri de profesie de piaţă, te cam miri. Cum naiba să faci castrări în masă la 23 de lei, cât este subvenţia pentru castrări în cioarsa de HCL votată de genialii de la Consiliul Local? Este încă una dintre ridiculităţile/imbecilităţile servite de incapabilul Consiliu local, care numai la rezolvarea problemei vagabondajului câinilor nu îşi concentrează atenţia.
  • Primarul Marius Stan a înnodat panglica ce trebuia tăiată la inaugurarea Băii Comunale. Ei, chestie de simbolistică a disperării. Un Primar, fără votul majoritar al consilierilor, nimic nu e! Şi nu e. Nu e bazin terapeutic, fizioterapia la coloană, sauna pentru femei, sauna pentru bărbaţi, canci masaj. Şi toate astea pentru că CL-ul n-a fost pe fază: să permită angajarea unor femei persoane fizice pe persoana juridical de tunuri de campanie Fundaţia Sportului Gălăţean. A dracului mascarale de consilieri, slugi de partid! Nu ca devotaţii cauzei de la UNPR-ul stănist.
  • Ce ţi-e şi cu neşansa de a avea un Cristache candidat la Primărie! Dar şi ghinionul de a fi slugă la un zoiot politic (vine de la realitatea zoilor din clasa politică, definite de marinarul pirat politic Băsescu). În zaiafetul de lansare de tip Cireşica, de la Sala Sporturilor, zoiotul candidat de primar de Galaţi pâmpist politic Cristache s-a poticnit, s-a bâlbâit, a aberat, a exagerat, a atacat (pe Durbacă în mod special) şi a ratat. A ratat şansa de a fi băgat în seamă de piratul Băsescu, care a vorbit vreo oră despre orice, mai puţin despre Cristache. A fost o ratare atât de nasoală, încât l-a hotărât şi pe Dorin Butunoiu să plece la candidat de capul lui de independent întârziat. Se cheamă că viitorul politic al lui Cătălin Cristache e naşpa? Cam da.
CroniCariul de serViciu 22 - aprilie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Cinema City redeschi

Orice se poate schimba în această perioadă, de aceea bucuria ...

Inspectorii ANAF Ant

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, ...

Galaţiul este ocoli

Autostrada şi calea ferată lungă de peste 2000 de kilometri, ...