logoImpact EST nr. 853 - 22.01.2021
  • N-avem corupţi la Galaţi, dar avem demascare de corupţi la nivel naţional. Eroul acestei anticorupţii de catifea jegoasă (jegoşită de tot felul de zoi politice de tip Băsescu) este procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dar mare anticorupt de Galaţi. Prim-procurorul Gheorghe Ivan, şeful DNA-ST Galaţi până în 2013 se laudă cu iniţierea dosarului care i-a ”înmărmurit” pe pesedişti, privind fraudarea referendumului de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, dosar care a dus la condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea. Informaţia ne este livrată într-un drept la replică de 32 de pagini trimis de procurorul Gheorghe Ivan ziarului on line www.nepasadegalati.ro. Dosarul Referendumului din iulie 2012, în care fostul vicepremier Dragnea Liviu şi alţi inculpaţi au fost trimişi în judecată de DNA – structura centrală, în urma preluării dosarului de fapte comise în judeţul Vrancea, a fost înaintat de procurorul Gheorghe Ivan. Da, şi? Dacă Dragnea s-a ales doar cu suspendare, să urmeze firesc şi o suspendare a procurorului amator care se află în treabă degeaba?
  • Cu cine vrea să ne fericească Marius Stan viitorul în viitorul Consiliu Local ? Cu nişte derbedei politici care au în cap doar doctrina uneperistă-japca. Ia să vedem cine e în lista de 10 a lui Stan. 1. Stan Marius 2. Chebac Eugen 3. Roman Apostol Picu 4. Marian Alexandru 5. Oancea Moise-Cornel 6. Dima Giorgică 7. Malinovici Victor 8. Gheţu Ilie 9. Tănase Viorel 10. Popa Paul.
  • Municipalitatea gălăţeană obligată să plătească daune morale de 10.000 euro pentru un copil muşcat de un câine maidanez. Pentru că erau pe funcţii când s-a întâmplat marea muşcare de copil, şi Primarul Marius Stan, şi directorul Ecosal-alo hingherii!-Ionuţ Pucheanu au fost desemnaţi de partide să candideze. Pentru merite deosebite în sifonarea banului public de la rosturile lui reale la cele de trosc-pleosc, evident. Şi pentru că erau şi ei prin preajmă, atârnaţi la banul public, avocaţii lui Daghie şi asociaţii au beneficiat recent de o operaţiune gratuită de propaganda. Băieţi buni şi deştepţi, au mai scăpat Primăria de încă o tranşă de 10 000 de euro. Păi, dacă ăi de la Daghie sunt aşa de slabi şi avocata mama de copil Carmen Bordei e atât de eficientă, nu cumva trebuie angajată la Serviciul Juridic al Primăriei?
  • Sunt ultimele zile de plesneală bugetară şi Primarul Stan le foloseşte la maxim. Chemat fiind de răspunderile dezvoltării zonei Mării Negre, de care se ocupă Clubul Internaţional al Mării Negre, al cărui preşedinte a fost ales(oare după criteriul celui mai prăbuşit şi ramolit municipiu din Club?), Stan s-a dus la Moscova ca să ceară ajutor European. Citim şi ne crucim din Comunicatul emanat de biroul Ema Turcu, şi ne prăpădim de râs: s-a dus la Moscova ca să ceară sprijin  pentru „promovarea proiectelor de dezvoltare a Galaţiului la forurile europene.” Păi Moscova e pe nou centrul de comandă a Europei? Eh, nici nu contează, a reuşit! Ce? Să vadă şi Moscova pe banii nostri, desigur.
CroniCariul de serViciu 29 - aprilie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...