logoImpact EST nr. 843 - 21.10.2020
  • Galaţi, oraşul imbecililor de administraţie? Daaaa! Este suficient să vezi busaculadele auto produse aproape la orice oră din zi şi din noapte, dar mai ales în majoritatea orelor de trafic de zi, în intersecţia Gheorge Doja –Siderurgiştilor şi Gheorge Doja şi Nae Leonard. Sunt două intersecţii în care dacă s-ar experimenta circulaţia în sistem sens giratoriu, cu amenajări sumare, de o zi sau două, s-ar observa ceea ce orice prostănac din primărie sau poliţia Manoliu sau circulaţie ştie: circulaţia s-ar fluidiza subit, fără semafoare sau alte semnalizări. Proba a fost făcută de mai multe ori, când a căzut curentul, şi toată lumea a circulat fluent, fără incidente. Proba probelor este făcută câţiva zeci de metri mai încolo, la intersecţia Gheorghe Doja cu Anghel Saligny, unde se circulă prudent, dar rapid, pe jumătatea de stradă rămasă după deschiderea şantierului de lucrări la canalizare.
  • Tragedie, băi nene, la ultima şedinţă de CL Stan nu şi-a făcut programul de vânzări de terenuri şi nu a buşit către clienţii de partid Plaja Dunărea şi Portul de Ambarcaţiuni. Presa de partid a preluat problema şi o pune la modul catastrofic- nemernicii din partidul lui Durbacă au boicotat cvorumul, deci trebuie puşi la gazeta de perete a ruşinii. Huo! Bă de-alde ALDE Gina Paladi, Eugen Găvan, Vali Viorel Sandu şi Costel Văsoi! Deci, canci cvorum, ioc vot, chestiile de patrimoniu vor fi votate de noul CL. Dar propaganda are de lucru: huo ALDE şi preşedintele Durbacă, aţi refuzat bursele pentru copii şi subvenţia de un milion de lei către spitalul de copii, etc, hau, hau, că stă pe loc proiectul privind aplicarea sistemului de ticketing în mijloacele de transport în comun, fără de care nu poate merge mai departe finanţarea de 100 milioane de lei de la BERD, dar şi suprataxarea ălora care lasă clădirile în paragină. Ăsta da tupeu, să vrei să faci în ultima şedinţă, cea a plesnelilor de final de mandat, ceea ce puteai face de la începutul mandatului.
  • Dacă Dobre şi Nica au pus de o lucrătură de pre alegeri, la Hotel Mercur, despre care Stan a trâmbiţat la dezbaterea cu candidaţii de Primar, de ce n-ar pune la cale şi Stan o lucrătură cu foştii colegi de la PNL, exmatriculaţi de dictatorul Dobre? Cică un grup de 17-18 lideri din eşalonul doi al PNL Galaţi s-au conversat conspirativ în Piaţa Centrală, conspiraţie de la care primarul Marius Stan a relatat cam aşa: cum că unii liberali care nu se regăsesc în actualul PNL, nu au cum să se regăsească în spatele unui Ciumacenco traseist PNŢCD, PSD, PDL, şi acum PNL. Dar cum că un traseist PV, PIN, PNL, USL, UNPR gen Stan ar fi altă mâncare de peşte politic, şi deci merită să te aliniezi la ordinele lui. Hm!
  • Cătălin Cristache e mâhnit, că nu vor candidaţii să se dueleze cu el prin studiourile posturilor de televiziune. Că candidaţii nu au cultul competiţiilor civilizate, moderate de specialişti, că e musai să se salveze oraşul, că el este copleşit de apăsarea răspunderilor care îl apasă, că îi provoacă pe toţi, etc. Oare în ce oraş crede Cristache că candidează? În oraşul lui Stan, a lui Dobre sau a lui Toader? Şi pe vremea când făcea pe expertul în automobile client politic PDL, deşi creştea doar struţi, auzise de apariţia bunului simţ?
CroniCariul de serViciu 6 - iunie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Cinema City redeschi

Orice se poate schimba în această perioadă, de aceea bucuria ...

Inspectorii ANAF Ant

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, ...

Galaţiul este ocoli

Autostrada şi calea ferată lungă de peste 2000 de kilometri, ...