logoImpact EST nr. 853 - 22.01.2021

• Şoc, bombă atomică, cutremur! Antena 3  nu mai face emisiuni obsedate despre meschinăria şi ticăloşia lui Băsescu. Acum, are o altă viziune, mai de PSD la Guvernare – „Huo sorosiştilor! Jos trădătorul Iohannis!”
• Da ce credeaţi, băi protestanţi de Cotroceni, că derbedeii de studenţi circulă unde le tuna gratis cu CFR-u,  pe pomana pesedistăă?! Noo, nu le merge, circulă doar de la şcoală până la casa de domiciliu! Ca să le iasă gărgăunii din cap şi să nu mai scrie pe cearşafuri în Piaţă chestii de genul: „Nu ne-aţi cumpărat cu gratuitatea la transport!”
• Oleacă de ploaie peste coclaurile de la Pechea şi hop! iar pute a inundaţie şi ajutoare, pe care nenorocitul de Cioloş nu le-a dat sinistraţilor. Cum, nu mai este campanie electorală? Nu mai e, s-a terminat de mult, şi deputat pe patru ani este senatorul fost primar de Pechea şi spaima autobazei Dumitru, Marin Nicolae.
• Exact când a fost exclusă din magistratură, judecătoarea Camelia Bogdan a fost premiată de site-ul „România curată”. Mda, e realitatea crudă a integrităţii, fie ea de Parchetele lui Băsescu, fie ea de site-ul „România curată”, patronat de Alina Mungiu Pippidi. „Premiile pe anul 2016”, rezultate din votul cititorilor, i-au fost acordate judecătoarei Camelia Bogdan şi DNA! Culmea ironiei constă în faptul că aceşti doi premianţi sunt tocmai acum în centrul unor scandaluri cât casa. O fi o mostră de mişto? Cam da, căci  Camelia Bogdan tocmai a fost exclusă din magistratură prin Decizia CSM pentru că a primit bani de la o parte din procesul „Telepatia”! iar DNA este binişor compromis de procurorul „Lasă-mă, mânca-ţi-aş gura, că-s periculos rău de tot!”
• O asociaţie numită Mila 80 face articol după articol cu lansarea unei miraculoase hărţi interactive cu casele istorice ale Galaţilor, dar uită de fiecare data să dea adresa de internet. După căutări zeloase, am identificat-o: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1Liz0jdMAhMDkXI0XvESLTcrWoVM&ll=45.44370519036856%2C28.047953723687215&z=14. Încercaţi, cică vă reconectează cu istoria locală.
• Presă slabă şi plină de hachiţele mogulilor se face nu numai la Galaţi, dar chiar şi la Bucureşti. De la  Ghiţă Tv şi Gâdea Tv nu mai avem pretenţii, dar ne-a lovit pe la spate intrarea în clubul presei de partid a Cotidianului. Brusc, în plină criză de finanţare, Cotidianul a ieşit pe piaţă în format print, şi cu faţă umană, adică socialist agresivă, de parcă ar fi organul de presă a decrepiţilor care strigă la Cotroceni „Jos iohannis!” Iată nişte titluri: Dosar Cotidianul – Klaus Iohannis, beneficiar de case şi proprietăţi naziste; Fascismul civic şi succesul SRI în Piaţa Victoriei – cauze şi efecte; „SRI a devenit principala ameninţare la adresa securităţii naţionale!” Jos, pe toate coloanele, o fotografie uriaşă, dominant, zdrobitoare, în stilul ”Am zis!”. Ce se vede acolo? „Jos Iohannis, trădător de ţară!” Oare nu se răsuceşte în mormânt fondatorul Ion Raţiu, dle Cornel Nistorescu?

CroniCariul de serViciu 24 - februarie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...