logoImpact EST nr. 843 - 20.10.2020

• Hopa, se apropie clipa când Durbacă va fi trimis la pensie din politica de Covurlui. Ne bazăm pe ce fu dat să se întâmple în Săptămâna mare, a patimilor tractoriştilor politici ce bârâie a proiecte politice de mizerie. „Tribunalul Bucureşti a decis joi, 13 aprilie 2017, să respingă contestaţia pe care Daniel Constantin şi cei câţiva apropiaţi ai acestuia au depus-o pentru suspendarea Congresului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE). În consecinţă, Congresul ALDE se va desfăşura, conform programului stabilit de către Delegaţia Permanentă Naţională, între 21 – 22 aprilie”, se arată în comunicatul transmis de Departamentul de comunicare al ALDE. Prin hotărârea Tribunalului Bucureşti se respectă o decizie luată de majoritatea membrilor din conducerea ALDE şi filialele judeţene, „cu excepţia unei părţi a filialei Galaţi, în pofida încercărilor disperate ale lui Daniel Constantin şi ale apropiaţilor săi de a înfrânge voinţa majorităţii pentru propriile interese” se zice în comunicat.
• Avem guvern pesedist, avem deci şi ministru al învăţământului pus pe reformat învăţământul – ca toţi ceilalţi, reformează un sistem care este varză de atâtea reforme fără oprire. Oare o fi auzit cum au reformat finlandezii învăţământul lor? Precis nu are atâta fler să fie atent la cum au câştigat finlandezii admiraţia lumii civilizate cu munca lor şi care au fost obiectivele „reformelor” lor: elevii să fie fericiţi la şcoală, şi să nu aibă de ales dintre şcolile „mai bune”.
• Comentariul săptămânii, trimis de cititorii deosebit de ironici cu mocofanii din administraţia publică, care îngaimă pretexte la impotenţele lor crase – cică  gălăţenii îşi fac praf maşinile pe drumul de la Gârboavele, pentru că CJ Fotea nu poate. Nu poate băga bani de reparaţii la drumul din pădure, căci drumul e a lui Petrică Bratu Primar de Tuluceşti (trecut de nevoie de la PDL la PSD).
Iată ce scrie „Regele asfaltului”: „Consiliul Judetului, evident, nu poate reabilita drumul din padure findca tine de primaria Tulucesti. Ce gluma buna! CJ poate construi muzeul pestelui din padure, poate construi muzeul satului cu sifonare inclusa, poate construi chiosc de informare turistica care costa cat o cabana desi nu e deschis niciodata, poate concesiona pe blat (cu preturi pe sub masa) terenuri catre diversi smecheri de ieri si de azi, dar nu poate reabilita drumul. Pai, normal! Daca nu e liber inca cine trebuie sa castige licitatia, are lucrari in alte parti… Stati sa vina toamna, sa se retraga firmele de casa pe la casele lor cu lucrarile si sa vedeti cum, brusc, CJ poate reabilita drumul si debuteaza asfaltarea in prag de inghet, pe ploaie si zloata, nu conteaza, bani sa iasa!… Pariu?”
Apropo dl. Fotea, vă tot întreabă oamenii care votează PSD: „Cand vor incepe lucrarile de plombare la drumul judetean pavat cu piatra de rau Plesa – Talasmani din comuna Beresti Meria ?”

CroniCariul de serViciu 21 - aprilie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Cinema City redeschi

Orice se poate schimba în această perioadă, de aceea bucuria ...

Inspectorii ANAF Ant

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, ...

Galaţiul este ocoli

Autostrada şi calea ferată lungă de peste 2000 de kilometri, ...