logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021
  • Am spus că europarlamentarul Adriana Ţicău n-a murit, că este vie şi nevătămată şi că s-a activat insuportabil de mult. Continuă să facă multe vorbe şi mai puţine fapte, scrie la blog şi îşi face şopingul tot la Bruxelles, şi tot cu salariul ăla nesimţit de EBA de PSD, de 20 000 de euro pe lună. Îi merită, se simte apăsată de răspunderile universale a 500 de milioane de oameni din toată Europa, care au mari speranţe de la ea. Scârbos e că o apasă şi răspunderea pentru zero km de autostradă, stradă sau pistă de biciclete pe teritoriul României, ca să nu mai spunem de cel al judeţului Galaţi. Dar asta nu apare pe blogul ei de parazit roman, abonat jenant la banul public european.
  •  Dacă regretăm déjà că l-am ales Primar pe Marius Stan, şi trebuie să găsim responsabili şi vinovaţi, e musai să-i căutăm la PNL. Acolo, în hogeacurile de deliberări de găşti de cumetrie, unde hălăduieşte ca preş de judeţeană Victoraş Dobre (să tot fie vreo 13 ani), s-a hotărât susţinerea unui astfel de şmecheraş golan la hăţurile Primăriei. Este dovada că partidele ocupate de găşti nu pot promova decât derbedei sau farseori. Dacă regretăm că Cultura are alţi golănaşi cu ştaif pe capul ei, de a ajuns de râsul Covurluiului, e şi pentru că la butoanele cu avizări stau alţi clienţi de partid, ajunşi la funcţii pe bază de servicii şi contraservicii. Azi exemplificăm cu „comisia” Negoiţă-Buruiană, de la Cultură, care a dat numai note de 10 unui tanc culturnic ca Sergiu Dumitrescu, ca să mai stea la manetele Centrului Cultural încă vreo 6-12 ani. Scriem despre astfel de codoşlâcuri jenante pentru că un cititor ne-a bătut obrazul, că nu vrem sau nu putem să spunem de unde vine Răul. Vrem, şi deseori chiar şi putem.
  •  Se bagă 32 de containere subterane din beton pentru colectarea selectivă a gunoaielor, în 13 puncte din municipiulGalaţi. Punctele unde vor fi puse containerele sunt: Grădina Botanică, Cimitirul „Sfântul Lazăr”, Complex Continental, Piaţa Energiei, Parc Distrigaz (spre Faleză), Centrul de Transfuzii, Păpădie, Bloc R3 (strada Brăilei, la ceas), Biserica Precista, Gara CFR, Grădina Publică (la intrare), Parc Rizer şi Piaţa din Micro 19. În Piaţa din Micro 19, la cimitir şi la Continental vor fi amenajate câte patru containere – pentru că sunt cele mai aglomerate zone, iar în rest câte două sau câte un singur container. Și ce dacă!? Oraşul rămâne la fel de murdar, crăpat, spart, împuţit, haotic şi dezagreabil,  ca şi până acum.
  • Marian Alexandru, consilier PPDD  s-a dovedit a dracului de „popular” în funcţia de preşedinte de şedinţă a CL, când a luat de urechi presa, pen că făcea gălăgie. Făcea, dar nu cine ştie ce, faţă de cât de îngâmfat poate să fie un alienat şi cât de arogant se dovedeşte un amator colaboraţionist,la tăierea drepturilor de circulaţie gratuită a pensionarilor pe autobuzele Transurb.
  • Dacă tot ne-am oprit oleacă pe aroganţe şi nesimţiri de administraţie, s-o notăm şi pe cea a Primarului fotbaliator Marius Stan, care s-a simţit brusc fotbalist în plenul CL, şi a devenit mitocan, jignind grosier pe directorul Transurb, Genica Totolici. Ca să nu se simtă însingurat în golănii de piaţă, hop! s-au raliat la atac două slugi de la PNL: Mihai Manoliu şi Cristian Dima, care s-au răţoit şi la Totolici, şi la PSD-işti şi la presă, fără deosebire de obedienţe.
CroniCariul de serViciu 5 - aprilie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF