logoImpact EST nr. 899 - 22.01.2022
  • Ce se mai aude cu lucrarea de la Potcoava de aur? Nu se aude mai nimic, se fac lucrări, în acelaşi stil cretinoid, fără previziuni, fără evaluare, fără termene , fără sancţiuni şi penalizări de întârziere. Dacă primul termen de finalizare a fost 15 iunie, al doilea a fost 30 iunie, următorul este probabil începutul lui august, etc. Singura certitudine este că specialiştii de la Apă Canal lucrează şi se screm, în frunte cu directorii lor de speriat, Gelu Stan(începe să fie o obsesie de Galaţi numele Stan) şi Niţă Podaru. Cică săptămâna viitoare ar putea avea loc probele de apă, dar, vor fi probleme negreşit, şi hopa! se va face suplimentare de lucrări. Concluzie de etapă? Daţi-vă demisia, Stan şi Podaru!
  • Masajul erotic este tot kinetoterapie? Ha, ha, ha, ha, ha!Mie aşa mi se pare, că masajul erotic este tot un fel de kinetoterapie! Unde am auzit acest dialog inteligent şi definitoriu? La televiziunea etv, iar întrebarea a fost pusă doctorului senator Paul Ichim de însuşi proful universitar, directorul de Direcţie de Cultură şi proprietarul de televiziune Cătălin Negoiţă, echipat cu pantaloni scurţi cadrilaţi, cu tricou dungat şi cu vrăbiuţă secretară, prezentă şi ea la cadru, în „Matineul de seară”. Ehehe, n-avem noroc, bre, de televiziune la Galaţi!
  • Dacă vreţi să vedeţi paragina, mergeţi la Blocul Cristal. Este însăşi imaginea administraţiei de Galaţi. E concentrare de abandon, nepăsare, mediocritate, distrugere, mârlănie, improvizaţie, vulgar şi nesimţire. Dacă vreţi să admiraţi o concentrare de oţetari, corcoduşi şi duzi, adică vegetaţia –bălărie, specifică maidanelor, mergeţi la blocul care găzduieşte crema instituţiilor deconcentrate din Galaţi. E o operă, o capodoperă de nepăsare şi nesimţire. Semnează nişte administratori de ocazie, în frunte cu Prefect Bocăneanu. Oricum, la fel era pe vremea lui Necula, Capră, Brânzan, Păun şi Florea.
  •  Pentru că a primit o comandă, madam Gătej numită politic la Garda de Mediu de Marele Dobre a tras o amendă-sarcină de partid altui sinecurist de profesie, Edi Grosu, director de Gospodărire Urbană de PC. Amenda, de 50 000 de euro pleacă de la bugetul public al oraşului lui Stan la bugetul public al ţării lui Ponta şi Băsu. Se adevereşte din nou deviza naţională: Decât să moară mama, mai bine mă-ta! Se cheamă că s-a început activitatea de urnire din funcţie a impostorului Grosu, care a mai comis-o şi cu palmierii la ghiveci? Greu de făcut, căci noii handralăi de buget ai lui Stan au ieşit la Potcoava cu salcâmii la ciubăr. Tot în draci.
  • Faleza a vrut să aibă PUZ, şi a dat peste ea bâlciul. Pufuleţi, balonaşe, clovni ambulanţi, zăhărele, chioşculeţe, butoiaşe, floricele de porumb, şi destul de multă lume dubioasă, spărgând seminţe peste pantalonii şi rochiţele copiilor. Ce mai, bâlci de bâlci! Dacă numărăm şi câinii şi rahaţii lor, barăcile cu îngheţată puse pe pista de biciclete şi role sau cortul de neam prost şi butoaiele tejghea înfipte cu nesimţire peste toată Faleza Inferioară, punem de-o mahala sadea. Hai să trăiţi şi să vă lăsaţi aburiţi pe aleea Șpăgarilor sau Cămătarilor din noul Galaţi interlop de Marius Stan.
  • Bâlciul Apaterm se lălăie pe străzi-se sună goarna, se urlă în megafoane, cum că cine se pune bine cu Apaterm, cine scoate banu gros acum, nu va da de dracu la iarnă. Ce e asta? Unii spun că este chichirezul, alţii că este chiar chichirichi. Indiferent ce o fi, orice abonat al Apaterm va da de dracu la iarnă. Totuşi.
CroniCariul de serViciu 20 - iulie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...

A venit vremea ţapi

O spun cu părere de rău, dar a venit vremea ...

Un interviu CUTREMUR

Ioan Sabău Pop, Prof. Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, ...

Scrisoare deschisă

Confederaţiile patronale şi confederaţiile sindicale representative semnatare îşi exprimă îngrijorarea ...

Eficienţă şi efic

Municipiul Galați, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție/Unitatea de implementare ...