logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021
  • Aoleu și văleleu! Sergiu Dumitrescu va fi director până în 2018. Conform legii și codoșlâcurilor din culisele și subteranele CJ, sunt motive excepţionale, legate de interesul naţional sau local, pentru care Sergiu Bolovanu Popii tre să fie director. Spun unii că varianta Dumitrescu e cea mai bună pentru sifonările de mare tupeu către pușculița partidului. Și când e scop de partid, dăo-n pustii de lege și de legalitate!
  • Craiova a făcut pasaj subteran cu 8 milioane de euro, veniți de la Coana Europa.  La Galați ne bulucim cu mașinile cum putem pe la stopurile de la Palatul de Justiție și unii mai și omoară femei nevinovate. Gânditorii lui Hanță de la Dezvoltarea Europeană a Primăriei Stan ce fac? Se reculeg după pauza de scriere de proiecte de doi ani? Scrieți bre măcar un proiect de sens giratoriu! Uite, vă dăm și deviza de-a gata: E mai mult decât nimic!
  •  Dacă scoate chioșcăreala și gărăjeala din oraș, Primarul Stan merită votat încă odată. Și dacă îi pune pe evazioniștii de la microbuze să-și cumpere autobuze și tramvaie și face licitație pe transportul public, Primarul Stan merită votat următoarele trei mandate. Și dacă întoarce orașul cu fața la fluviu și umple cheiul Dunării cu turiști, hai să-l votăm până moare. Am fixat deja niște obiective de cincinale, nu cine știe ce, prin care Galații ar putea fi altceva decât un pârlit de sat ceva mai măricel și uitat într-o fundătură a Europei. Nu mai rămâne decât ca Marius Stan să-și ia alt purtător de vorbe și de propagandă. Cu Costache, cincinalele au degeaba cinci ani.Iar Ziua Marinei nu va fi decât o pârlită de pungășeală pe scârbos de mulți bani publici(la atât de mici efecte turistice).
  •  Pentru că și directorul politruc Căldăraru de la tabere s-a aranjat pentru încă un mandate de trei ani la Muzeul de Istorie, hai să epateze nițel la gazeta de perete cu niște rapoarte de activitate. Activitățile sunt de fapt aceeași aflare în treabă pe la siturile arheologice ale județului. A săpat(vorba vine, de fapt a mișcat hârtiile) la Negrileşti, șef de cazmale fiind arheologul Ilie Costel, apoi a supervizat(vorba vine, așa se numește pusul bețelor la roate)la Râpa Bălaia, în zona Tuluceşti, coordonator fiind arheologul expert Costin Croitoru. Și cam gata. Mai e și Poiana de la Cavadinești, dar acolo se sapă la anu. Phii, ce extenuantă e directoreala pe simulate!
  •  Tocmai când niște pârliți de ziariști îl bârfeau pe Eugen Stamate, preș de partid ecologist că sifonează cu talent banii PSD de la Centrul Cultural prin firma personal, hopa! Eugenul a ecologizat. Uraaa! S-a descoperit soluția la „criza sacalei”, adică e alternativă la cisterna de apă Gelu Stan, bre! Ei bine, cu ditamai sarcină de partid în spate, Eugen luptă și dăi, că este
  • inuman ca în secolul XXI lumea să mai stea la coadă, cu bidoanele în mână, pentru câţiva litri de apă. Soluţia e genială și demnă de un Eu-geniu: să furnizăm apă cu program! E drept, o spun oamenii de câțiva ani, dar orșicât. Se cheamă că ecologistul Stamate a prestat, s-a implicat, a făcut propagandă partidului și a salvat omenetul fără bani. Uraaa! Nu va mai fi infecție la prostime. Dar iar e cam multă fanfaronadă.
CroniCariul de serViciu 13 - septembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...

Doi bugetari au pus

Prin târgul nostru se zvoneşte că o vânzare de imobil, ...