logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021
  • Ionel Petrea a câştigat în instanţă, definitiv, suspendarea Ordinului prin care a fost demis, după ce Curtea de Apel a respins recursul Ministerului Muncii. Cine este Ionel Petrea? Este acea fosilă care viețuiește din epoca pietrificării politrucismului în forme incipiente, la ITM Galați. Asta știam de mult, de când Ionel Petrea se afișa la toate congresele lingăilor de partid, fie la PSD, fie la PNL, fie la PDL, or unepere. Dar cine să fie parveniții de la minister care nu au în stăpânire nici măcar tehnica  de lichidare juridică a slugilor de partid, priponite politic în funcție? Cei care nu vor plăti pentru tunul de 15. 000 de lei pe care interminabilul Ionel Petrea îi stoarce de la Buget, cu titlul de despăgubiri morale.
  •  Omul de pe forum, sclipitor de orientat pentru această veșnică sinecureală de partid, are cuvântul. Bun cuvânt! „Bine a fost că a fost demis, rău a fost că nu s-a căutat bine motivul că s-ar fi găsit. Bine că instanța a hotărât corect pe probe, rău că acest individ s-a întors din nou la moșia lui. În final cred că e mai bine așa, deocamdată, până ce oamenii vor pleca singuri, convinși că sunt depășiți, nepotriviți sau ineficienți”.
  •  Stăm și ne minunăm de cum se făcu modernizarea de stradă de pe Frunzei-Ghe Asachi și rămânem perplexați de cât de puțină gândire și seriozitate zace prin comisia de recepție din Primărie. Deja banda unu a dispărut, e ticsită de mașini care zac cât e ziulica de mare, căci nu sunt parcări mai nicăieri. La Bingo, canalizarea a fost ca un pârț de amiază, déjà s-au făcut primele tăieturi și primele dublări de guri de canalizare. O fi fost plătită proiectarea la modernizare sau a fost făcută protocol?
  •  Idee genială la Piteștiul lui Pendiuc: cine aduce un câine, primește o recompensă. Ceac- pac, uite cum scăpăm și de câini.
  •  Fostul deputat Mihail Boldea (sau actualul pușcăriaș pedelist) va afla în curând dacă va fi lăsat să zburde în libertate.Tropăie așteptând ca ciocoflenderii de la Codul de Proceduri Penale să se reculeagă. Ce se întâmplă? Este a patra oară când Boldea este lăsat în libertate de ciocoflenderii magistraţi de la Iași. Hm! Ce nesimțire, bre, în țara asta! Să-i ia libertatea bietului tânăr putregăit până în măduva ciolanelor! Și pentru ce?  Pentru constituirea unui grup infracţional  împreună cu care ar fi dat un tun imobliar cam la un milion de euro. Un fleac.
  • Trece timpul și zero metri piste de biciclete în Galații Primarului Marius Stan. A ratat cu mare precizie obiectivul , deși a promis la un moment dat că va îngusta Brăilei pentru a face loc de piste de biciclete adevărate, între trotuar și carosabil. De fapt, la ce să te aștepți de la un fotbaliator, ajuns mare spoliator de bugete, risipind banii pe gale de box și trasând piste de biciclete cu dungi pe asfalt. Păi de ce nu l-am votat pe Ciumacenco? Tocmai pentru că trăgea dungi pe trotuare, ca să numere kilometri de piste de biciclete.
  •  Secretarul general al PER, Radu Nicolae a venit la trâmbițat sloganuri și goange , pe tema trasată de PSD. Adică se face că lucrează pentru țara cianurilor, și le dă de lucru la mineri, la Canalul Siret Bărăgan: „Noi îi invităm să finalizeze etapa 1, cei 50 de kilometri de pe canalul Siret – Bărăgan şi să extragă de aici „aurul” din lanurile de grâu. Am calculat că pentru 100 de mii de hectare de porumb irigat prin gravitaţie s-ar obţine o producţie de 100 de mii de tone, s-ar obţine 260 milioane de euro. Mai avem şi o altă soluţie. Având în vedere că nu avem autostrăzi, invităm minerii să sape galerii atât pe Valea Prahovei, cât şi pe Valea Oituzului”. Bună idée! Hei rup, hei rup!
CroniCariul de serViciu 5 - octombrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...