logoImpact EST nr. 893 - 05.12.2021
  • Întrebare: Care este cea mai adevarată definiţie a globalizării? Răspuns: Moartea prinţesei Diana ! Întrebare: Cum aşa ? Răspuns: O prinţesă engleză cu un amant egiptean are un accident într-un tunel francez….. …într-o masină germană, cu motor olandez, condusă de un belgian, îmbatat cu wiskey scoţian, urmarită fiind de paparazzi italieni, pe motociclete japoneze. Prinţesa era tratată de un doctor american cu medicamente braziliene.. Şi chestia asta îţi este trimisă de un ardelean, iar tu o citeşti pe un monitor coreean, asamblat de muncitori din  Bangladesh într-o fabrica din Singapore , transportat cu vapoare de indieni şi descarcat de sicilieni, transportat din nou în camioane conduse de şoferi turci şi în final vandută ţie de evrei deştepţi.
  • Mesaj de la Mihail Gălăţanu: Astăzi, prietenul meu Eugen Neculiţă ar fi împlinit 50 de ani! Ce vârstă neverosimilă! Autorităţile române îl dau însă decedat, la 12 km de Darjeeling, jungla indiană, în timp ce trecea spre Nepal/sau se întorcea de acolo. La mulţi ani, Eugen Neculiţă, oriunde te-ai afla, pe orice tărâm şi pe orice lume!:) Pentru: Gelu Ciorici, Petre Barbu, Andrei Zanopol, Ion Avram, Mara Neculiţă, Dimitrie Lupu şi toţi cei care l-au conoscut!
  • Resmeriţă avansează înainte în autobuzul care aluneca zdranga-zdronga spre Parlament. E pe post de client care are nevoie de bilet, deci tocmai a dat banii, din mână în mână, până în fund, la taxatoare! Înapoi îi vin biletele de circulaţie. Proaste bilete. Primul a fost ăla cu Ciumacenco, catindat la Parlamentare. Acum, a doua ratare: Laura Constantinescu, purtător de cuvânt la Noul PDL mascat în ARD. Aşadar, încercaţi, vă va ARDe încă odată, pe vorbe purtate de o ziarizdă de mare întindere, hârşită cu fonfleurile de campanie, unde nu încap srupulele deontologice. Zdranga-zdronga, pute a incompatibilitate de la o poştă, bre! Scuzaţi cuvântul deontologice!
  • Ce se întâmplă pe listele de candidaturi, nu mai miră prea mult. Apar nume noi, dar în general, politica e un proiect eşuat fundamental, atât timp cât merg acolo oameni care îşi cumpără locul. Mirela Praisler, Constantin Dumitriu şi Ion Ivaşcu sunt printre cei mai noi cumpărători de la ARD. Ce mai, iluzie mare cu înnoirea politică de sezon! Cumva e adevărat, dar nu cine ştie ce. La Colegiul 4, până şi Eugen Durbacă este nou-candidează pentru prima oară la Parlament. Constantin Telegan vrea însă şi el tot aici, are Forţa să fie încă preşedinte la Civica lui MRU. Ultimul catindat venit la Colegiu, Aurică Stancu, alintat de prietenii de presă „râma cu cap de porc” e nou sosit la PPDD , dar foarte vechi plecat. Nu vă supăraţi, n-am înţeles, cu cât se dă locul, cu 15, 50 sau 150 de mii?
  • Au trecut  7 ani, 10 luni şi 12 zile de când am semnalat administratorului blocului Cristal, salariat al Prefecturii, că tot spatele blocului plin de instituţii publice deconcentrate este invadat de bălării-oţetari, corcoduşi, duzi şi gladiţă-şi că burlanele sparte varsă apa pe pereţi. Şi că nu există punct de colectare a gunoaielor. Şi nici parcare sau un simulacru de parcare pentru zecile de instituţii care hălăduiesc în bloc. Şi că nu mai există trotuare. Evident, am scris degeaba, dar continuăm, pentru că asta este misiunea ziaristului găozar în regimul Băsescu (cu prefecţi politruci şi cu Prefectura organizaţie de partid de zonă) -să scrie fără rost.
CroniCariul de serViciu 19 - octombrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF