logoImpact EST nr. 893 - 30.11.2021
  • Inculpatul Băsescu Traian  zis şi „şeful statului”  se afundă în cea mai mare afacere a mandatelor sale. Fata şefului statului ia un milion de euro de la banca statului pentru a cumpăra 300 de ha de teren prin intermediul consilierului şefului statului. Băsescu care se referă la sine ca „şeful statului” sună la vicepremierul guvernului statului ca nu care cumva să-l schimbe din funcţie pe directorul băncii statului care dăduse creditul fiicei şefului statului. Preşedintele statului sună la şeful procurorilor statului să-şi ceară scuze că este în cel mai mare scandal al statului. Avem deci la Antena 3 cea mai mare afacere a şefului statului cu şeful băncii statului,  cu şeful procurorilor statului, alături de consilierul şefului statului, pe banii statului. Apar documente explozive despre averea şefului statului în scandalul statului. Care este averea celui mai detestat şef al statului?  Asta ne tot întrebăm şi noi, de 24 de ani, de unde le vine averea şefilor statului dar şi de ce presa nu vrea sau nu mai poate să facă astfel de promo-uri la  scandalurile de manglire şi ciordeală a tuturor şefilor statului. Nu vrea, dar mai degrabă nu mai poate.
  •  Vrei să identifici uşor un idiot în trafic? Nimic mai simplu, are număr distinct. Orice maşină cu număr TX de Bulgaria are un idiot la volan. Pe probate, cel puţin de vreo 20 de ori, în oraş dar şi pe drumurile judeţene, alde TX sunt cei care îţi iau faţa, trec de pe banda 1 pe 3 în mai puţin de 7 secunde imediat după stop, frânează des, merg cu 40 la oră şi enervează cârduri de maşini etc. Ce mai, apucături de bulgari cu ştaif de târtan de Galaţi.
  •  Ce mi-e Primăria, ce mi-e Consiliul Local! Când e vorba de pierdut procese, e totuna.  Şi când e totuna, ce mi-e că banii de la bugetul municipal sunt sifonaţi către firmele de avocaţi „Daghie şi Asociaţii”, „Oancea Damian şi Asociaţii” şi „Romeo Cosma şi Asociaţii”, şi de la Primărie, şi de la Consiliul Local? Aşa să fie au zis şi consilierii locali. Şi e de sifonat şi de pierdut, nu glumă!
  • Asta îi mai lipsea teatrului Muzical-director incompatibil. Avem deci (la sesizarea fenomenalului fost director Florin Melinte) o Decizie a Agenţiei Naţionale de Integritate: Directorul Teatrului Muzical, Teodor Niţă, declarat incompatibil. „Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul lui Niţă Teodor, manager în cadrul Teatrului Muzical ”Nae Leonard”, întrucât, în perioada 31 ianuarie 2012 – 17 octombrie 2012, a exercitat, simultan, funcţia de manager interimar al teatrului şi funcţia de decan al Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii ”Dunărea de Jos” Galaţi”.
  • Teodor Niţă este în turneu (perfect lovit, nu?), dar este relaxat. „Din punctul meu de vedere, nu există incompatibilitate. Funcţia de decan este una didactică, nu una publică. Iar cea de director interimar nu este  funcţie de conducere. Când am fost numit manager, îmi dădusem demisia din funcţie. Voi face şi eu demersuri către ANI”. Mda! Cine urmează?
  • Da ce credeaţi, că numai Manoliu e client? E şi madam Butunoiu! Da, soţia senatorului Butunoiu. Are de două săptămani bastonul de mareşal al Juridicului de la Prefectura cu Prefect arestat, în poşeta de funcţionar cu clopoţei de la Tuluceşti. Cling, cling!
  •  Cum, Bocăneanu a fost arestat? Bine i-au făcut! Merita. Nu ne dădeam noi seama de ce n-a făcut nimic pentru a băga blocul administrativ Cristal în zona civilizată. Aţi văzut ce bălării cresc în faţa blocului? Dar cât de ferfeniţă este trotuarul? Dar ce oţetari şi corcoduşi au fost lăsaţi să polueze spaţiul verde? Şi ce haite de câini şi pisici  hălăduiesc pe holuri şi în boscheţii lăsaţi vraişte? Cât despre burlanul rupt acum 7 ani, ce să mai vorbim? Am scris degeaba, dar acum suntem răzbunaţi. Trebuia să avem şi noi indolenţii noştri arestaţi, nu?
CroniCariul de serViciu 22 - noiembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...