logoImpact EST nr. 860 - 06.03.2021
  • A început sezonul de taxări nesimţite pe parcările din Galaţi. Fără să facă nici o investiţie, fără să creeze nici măcar un loc de parcare, golănaşii lui Marius Stan storc bani din parcările din cele mai aglomerate puncte ale Galaţiului (Pieţe, Ţigline, Spital). Chestie de administraţie pleşcară. Ce va fi când pleşcarii din Consiliul Local vor vota pleaşca pentru parcările din cartiere! Vor intra nişte bani pentru marile sifonări marca Stan, dar vor ieşi nişte mari ciufuleli între locatarii de la bloc.
  • Nimic despre Festivalul de jazz de la Galaţi în planurile lui Stan. Să fie Festivalul Scrumbieiiiiii!
  • Cimitirul Sf Lazăr nu mai are de vreo doi ani bază de date. Cică o contabilă enervată că a fost trimisă acasă a şters totul din contabilitate. Măi să fie! Aşa se numeşte acum incendierea arhivei, pentru şters urmele? Domn Primar, şi pe asta o îngropaţi tot la cimitir? Dacă vrei plăteşti concesiunea, dacă nu, nu!?
  • Cine este noul subprefect? Are o Skoda şi este unul din chiriaşii care au dat în judecată CJ pentru cumpărarea apartamentului la preţ de deviz. Și a fost şi secretara lui Eugen Durbacă.  Mişto CV, nu? Aproape că nu mai contează cum o cheamă, că fuse la secretariat şi resurse umane la PC şi că a trecut firesc la slujba de la CJ. Noul subprefect de Galaţi, Iuliana Constantinescu are totuşi aproximativ treizeci de ani. E destul de mult pentru atât de puţini anişori.
  •  Directorul general al ArcelorMittal Galaţi, Bruno Ribo şi county managerul Ionel Borş au discutat cu Călin Popescu Tăriceanu despre situaţia combinatului. Știm că nu ţin la Tăriceanu goangele cu îndatorarea şi şantajul economic tip FMI, dar asta era cândva, când nici oportunismul şi duplicitatea nu erau atât de vorace şi rapace. Când e vorba de atâta liberalizare (la gaze) şi atâta şantajare cu locuri de muncă tăiate (cam 220 000), şi Tăriceanu se simte mult mai liber-schimbist socialist.
  • Fraţilor, la Galaţi presa e pe ducă. Se duce cu sorcova pe la politicienii care au tras Galaţii la fundătură. În loc să-i ia la scotocit, îi gâdilă la astrograme. Vin alegerile şi clienţii sunt aceleaşi personaje sinistre care nu sunt bune la nimic (în afară de încasat de la popor). Cică dacă privim la Astrograma politică, vedem tot „Şobolanul” Nica, „Tigrul” Saghian, „Dragonul” Dobre şi „Capra” Durbacă. Că Dan Nica este Şobolanului de Metal, că Gheorghe Saghian este Tigrul de Metal, că Florin Pâslaru este Porcul de Pământ, nu pare să fie nici o surpriză. Dar că Maimuţa de Lemn este Bacalbaşa, asta da surpriză! Păi, ce e cu retrogradarea asta, cu atâta desconsiderare parşivă şi mârşavă? După ce ai fost Spaiderman, doar cu atât te alegi, cu o maimuţă de lemn?  E clar, e ziaristică de mare clasă. Mai mult decât clasa zero. Din clasa lui Anca Melinte, Șarpe de Foc.
CroniCariul de serViciu 28 - martie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Acţiunile Galfinban

Din lecturarea site-ului BVB am aflat că la o societate ...

Campania electorală

Ioana Băsescu a primit 5 ani de închisoare cu executare ...

Îndoielile nu pot f

Un muzician, un actor, un preot, un medic. Voci contra ...