logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021
 • Oroare de neimaginat! Pe trotuarul de peste drum de Spitalul Judeţean (e drept, ajuns o cioarsă jegoasă), acolo unde ar fi trebuit înlocuite dalele puse de Durbacă acum 15 ani, evident cu alte dale, din material rezistent si cu aderenţă, Stan pune asfalt. Nicăieri în lume nu se putea întâmpla ceva mai oribil de atât. Ei, uite, la Primăria Stan, cu Radu Dinu la Serviciul Tehnic, se poate. Bucuraţi-vă, mâine sigur se va lovi altundeva, şi mai oribil decât atât.
 • Hopa! S-a scris pe la ziare despre un adevăr descreierat de actual, ori de câte ori vine apa mare pe Dunăre şi ia la plimbare toate gunoaiele la care munceşte juma de ţară nesimţită. Sunt buteliille din plastic din care românul stupid îşi varsă toate lichidele de mare consumerist. Şi fincă sunt peturi, sunt şi îngrămădeli de gunoaie oriunde sunt pontoane de neam prost pe malul apei la Faleză. An de an, toată lumea se face că curăţă fiecare în dreptul lui. An de an, toată lumea se miră de ce nu sunt responsabilităţi şi de ce nu se mişcă treaba în stil turistic. Ameninţă, Garda se eschivează ca Apele Române, iar Primăria şi APDM se fac că nu pricep a cui este cheul istoric şi cine are obligaţii de salubrizare. Este exact jocul imbecil sau pervers care face din cheul istoric cel mai mizerabil şi mai ruşinos traseu turistic al Galaţilor.
 • A auzit cineva cine este candidatul de europarlamentar al PNL şi ce mărgică a făcut în slujba comunităţii? N-are rost să-l pomenim, pentru că este un anonim, despre care se ştie că n-a avut nici măcar curajul să onoreze o invitaţie la o emisiune tv în direct, pentru că nu i-a dat voie şeful Dobre cel Mare. Nu se ştie ce talent de slugă are celălalt candidat, Sorin Dănăilă, dar se ştie că are 44 de ani,  este economist, licenţiat în Conducerea afacerilor la Facultatea de Ştiinţe Economice de la Ugal, absolvent de master etc şi mai ales că a stat ascuns la pleaşca sinecuristică de „director de programe” al Administraţiei Pieţelor . Cum a ajuns acolo? Prin jocuri de culise de algoritm politic, că doar nu prin concurs. Trăiască meritocraţia!
 • Ce spune un pesedist de Botoşani despre candidatura de independent politic a lui Mircea Diaconu?  Păi spune că se bucură de două ori. Odată pentru că s-a dat câte un bobârnac  Biroului Electoral Central şi  Agenţiei Naţionale de Integritate. A doua oară, se bucură că poate da la gioale PNL-ului. Şi dă grosier, că are motiv. Motivul e pe bază de ciosvârtă electorală, pentru care animalele politice îşi arată colţii.  Vasăzică, PNL a inventat un pretext ca să-l înlăture pe Mircea Diaconu de pe lista candidaţilor eligibili, pentru a-i face loc fratelui preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani, Mihai Țurcanu. Să prizăm nişte otrăvuri: „PNL miza pe şapte locuri eligibile, iar dacă vă uitaţi acum, după excluderea domnului Diaconu, pe ultimul loc eligibil se află fratele preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani. A fost însă o decizie proastă pentru că după excluderea domnului Diaconu, PNL nu va mai obţine şapte mandate, cum miza iniţial. Deci va pierde şi PNL, şi fratele domnului Țurcanu”. Mda! Prostu moare de grija altuia, pesedistu de a peneleului.
 • Da să vedeţi cam ce otrăvuri aruncă ziaristul premiat Moise Guran, de la Europa FM, direct pe radioul din maşină. Zice un ascultător că se simte reprezentat de Mircea Diaconu, Moise aruncă ticăloşii experte: „Da de ce, pentru că sunteţi genul care a venit în Bucureşti şi s-a căsătorit pentru că n-avea buletin de Bucureşti?”
CroniCariul de serViciu 9 - mai - 2014

2 Responses so far.

 1. Mircea Moise spune:

  Acest mesaj nu are statutul de campanie electorala conform Legii administraţiei publice locale nr. 215⁄2001 modificata.

  Stimati conationali

  Sunteti chemati la miscarea patriotica a romanilor si promovarea acesteia in toata lumea, prin care sa ne redam identitatea, mandria nationala, dragostea de patrie, harnicia, corectitudinea, respectul pentru tot ce este romanesc, dragostea si atasamentul fata de conationali, calitati pe care societatea moderna le-a distrus.
  Nu ezitati si intrati in randurile noastre, dati-va osteneala si interesul pentru a fi patrioti, sa luam pozitie fata de cei care ne terfelesc numele si tara, pentru a-i aduce pe toti romanii in rand cu noi.

  Atotputernicul sa ne ajute !

  A aparut o speranta pentru o schimbare radicala in Romania. Nu putem sta alaturi si privi in continuare cum suntem vanduti ca sclavi, cum suntem prostiti si batjocoriti in tara noastra, pentru care strabunii nostri s-au jertfit de a ne-o lasa mare frumoasa si bogata. Sa profitam de aceasta speranta care poate fi salvarea noastra.
  In Noembrie 2014 vor fi alegeri prezidentiale. Daca sunteti patrioti, sustineti candidatura lui

  Mircea Moise
  la alegerile pentru presedentia statului Roman.

  WEB site: http://alegerile-prezidentiale-2014.webnode.com – cu posibilitatea de a comenta
  http://alegerile-prezidentiale-2014-ro.ibk.me
  http://www.spin.de/hp/MirceaMoise/blog

  El are capacitatea, vointa si metodele pentru o schimbare pozitiva in Romania, ceeace guvernantii de pana acum nu le-au avut.

  m-moise@t-online.de

 2. Mircea Moise spune:

  Dragi conationali,
  l-am sustinut pe Johannis la alegeri dar nu l-am votat pentru ca nu am mai reusit sa intru la vot. Dar l-am urmarit dupa ce a fost ales asa cum mi-am propus in obiectivele organizatiei VORD pe care am initiat-o. Am postat pe Facebook constatarile mele printre care si niste gafe pe care le facuse Johannis si vad ca le face in continuare. In loc sa se preocupe imediat cu problemele cu ce se confruntau Romanii se ocupa de imaginea lui. Este importanta si aceasta dar Romanii lau votat in primul rand ca sa le imbunatateasca conditiile de trai.
  Concret constat ca in loc sa se duca mai intai la Moscova ca sa trateze deblocarea exporturilor Romaniei si Republicii Moldova catre Rusia, la blocarea carora au contribuit cu succes Basescu, Ponta, Corlaten cat si conducatorii Basarabeni cu declaratiile lor anti Rusesti din timpul crizei Krimeiei si in urma carora au suferit in special exportatorii si producatorii de produse agricole, s-a dus la Washington sa le promita Americanilor ca alocam 2% din PIB ca sa le cumparam vechiturile din armamentul lor. Ca sa ne astupe gura ne-a declarat ca Americanii vor veni in Romania ca impreuna cu noi sa construim arme pentru dotarea armatei Romane. Daca Johannis nu-si mai aminteste ii amintesc eu ca Romania in timpul lui Ceausescu facea concurenta cu marile puteri in exportul de arme avand si specialisti in acest domeniu.
  Problema mare este ca cine se inarmeaza in timpurile noastre acela cauta razboi iar Americanii il cauta de 70 de ani si vor sa ne implice si pe noi. De aceea s-a dus Johannis la Wasington ? Noi nu vrem sa ne inarmam. Noi nu vrem razboi. Razboi inseamna moarte, pentru copii nostri pentru familiile noastre pentru oameni nevinovati. Tara noastra nu are sens si nici nu poate sa lupte impoptriva cuiva. Ceea ce va declara Johannis si ministrul Armatei ca sa ne inarmam ca sa ne aparam este o utopie. Sa ne aliem cu Americanii impotriva Rusilor ne-au spus-o Rusii pe sleau ca in cateva ore ocupa Romania. Sa ne aliem cu Rusii impotriva Americanilor in Romania va fi macelul. Nimeni nu mai scapa din asa un conflict. Pozitia ideala ar fi fost Romania tara neutra. Imtr-un razboi cei care depun armele si ridica steagul alb scapa cu viata, restul se omoara pana la ultimul. Aici nu mai e vorba de patriotism aici e vorba de sinucidere.
  Pe vremea lui Ceausescu aveam legaturi de prietenie cu toata lumea. Din momentul cand Basescu a declarat axa Londra – Wasington si Americanii si-au postat baze militare si inchisori tip Guantanamo in Romania relatiile noastre cu Rusia si lumea Araba s-au deteriorat. Inca nu am ajuns in situatia ca sa fim dusmani dar nu mai este mult daca continuam politica externa din ultimii 10 ani. Romanii care vor sa-si arate eroismul sa o faca iesind pe strazi si maturandu-i pe cei care ne-au condus pana acum si pe cei care de acum inainte fac o miscare gresita. In exterior nu avem motiv nici interes sa ne facem dusmani. Am trait 25 de ani de liniste. Ni s-a urat cumva cu ea? Cine vrea galceava sa se duca in Irak, Libia , Palestina sau chiar in Coreea ca sa vada ce inseamna inarmare.
  Dar era vorba de Johannis caruia nu i-a fost de ajuns ca a participat la marsul comemoral de la Paris dar a trebuit sa mai faca si declaratii antimusulmane si colac peste pupaza sa declare pe Facebook ca este Charlie. Astea putea sa le faca atunci cand se plimba cu bicicleta in mahalaua Sibiului, nu acum cand ne reprezinta pe noi. Noi nu l-am imputernicit sa ne faca dusmani.
  Activitatea sa pupincuristo-americana debordeaza acum dupa ce Romanii si Parlamentul au blocat initiativa BIG BROTHER, Johannis face presiuni asupra parlamentului sa reia discutiile pe aceasta tema pentru a o promova, fara sa ia in calcul exemplul tarilor care au respins aceasta lege. BIG BROTHER nu ne ajuta cu nimic in politica externa pentru ca noi inca nu avem dusmani externi iar pentru dusmanii economici interni sunt sub cheie sute de dosare cu care vor fi ocupati justitia si securitatea tarii inca 10 ani de acum incolo, iar daca vor avea nevoie de ascultari telefonice sau urmariri online sa le ceara judecatorilor ca pana acum. BIG BROTHER ii ajuta pe americani sa ne spioneze si sa aiba controlul legal asupra planetei. Au facut-o si pana acum dar acum vor sa o legalizeze. In aceasta privinta noi vom fi impinsi inapoi cu peste 25 de ani cand esam spionati de SECURITATE, cu cine vorbim, ce vorbim, despre cine vorbim, cu cine ne intalnim, dece ne intalnim, si asa mai departe era controlata toata viata noastra privata. Cand comportamentul nostru nu era pe placul securitatii eram audiati, sicanati, terorozati si in final intemnitati sau chiar lichidati ca sa nu mai avem contact cu lumea din afara. Asa se intimpla si acum in proportii mai mici dar care vor lua amploare pana ce toata planeta va fi controlata si existenta oamenilor va fi decisa de la centru. Pentru cine nu crede aceste inceputuri le dau propriu meu exemplu.
  Activez de cativa ani pe pagina Americana Facebook unde nu am avut ani dea randul probleme. Din momentul cand am infiintat pe aceasta pagina o organizatie care avea obiectivul de a ajuta la indreptarea lucrurilor in Romania dar si controlarea activitatii noului presedinte Johannis am inceput sa am probleme cu Facebook-ul. Cand mi-am exprimat pozitia si am distribuit-o ca eu nu sunt Charlie si respect religiile celorlalti, si cand am participat la niste comentarii anti Americane, mi-a fost blocata pagina prin metode asa zis regulamentare dar incorecte. Dupa ce mi-am deschis alte pagini mi-au fost blocate si acestea, care in cele din urma mi-au fost deblocate pentru ca nu mai aveam decat cativa prieteni noi pe ele. In prezent nu pot sa comunic cu nici unul din prietenii sau grupurile in numar de aproximativ 1000 de pe prima pagina. Cu alte cuvinte am fost bagat la inchisoare une pot sa comunic cu noii mei colegi de celula dar cu lumea exterioara nu. Din ce motiv ? pentru ca am uzat de dreptul meu la libera exprimare.
  Vreau sa mai explic celor care nu stiu sau nu gandesc ce inseamna comunicatiile online. Personal am fost incantat de acest mod de comunicare ce ne da posibilitatea sa comunicam rapid in toata lumea, sa ne usuram activitatile zilnice, sa inlocuim anumite activitati costisitoare si greoaie etc. Aceasta pana cand mi-am dat seama de cea mai efectiva arma im mana celor care o domina. Ganditi-va ca in viitorul mai apropiat sau mai indepartat o parte din munca noastra cu care ne castigam existenta se face si se va face tot mai mult online. Retributia pentru munca este facuta deja in multe tari online catre banci. Majoritatea bancilor lucreaza online. Platile necesare existentei noastre se fac online.(plata chiriei, a curentului, a intretinerii, a asigurarilor de toate felurile, etc si foarte important cumparaturile necesitatilor zilnice se fac deja online) prezenta la medici si chiar unele tratamente se fac deja online ca si unele cursuri de scoala. Circulatia mijloacelor de transport se face prin satelit deci tot online. Gasirea partenerului de viata se face in prezent si online, etc.etc.etc. Ganditi-va cand toata activitatea noastra se va face online ce putere vor avea cei care sunt la butoanele acestui ONLINE. Acestia vor putea dinpune daca; vom primi de lucru sau nu, vom primi salariu sau nu, vom putea sa cumparam alimente sau nu, vom putea sa ne sa ne tratam de o boala sau nu, etc.etc.etc. daca vom avea dreptul sa traim sau nu.
  Guvernul si parlamentul dupa cum vedeti in ultimul timp ii fac toate mofturile lui Johannis, de aceea pentru a impiedica sa voteze legea BIG BROTHER nu este alta solutie decat sa iesim in strada sa manifestam.
  Completare 07.02.2015. Dupa intalnirea la Moscova la cel mai inalt nivel Presedintele Hollande avertizeaza despre un iminent razboi (pentru ca e constient de asta), Cancelarul Merkel sustine o rezolvare diplomatica a conflictului Ukrainean (pentru ca e constienta ce inseamna un razboi) , Putin neaga un conflict armat (pentru ca e constient ca nu-i face bine), Joe Biden sustine pregatirea unui razboi (pentru ca e constient ca in felul acesta SUA o sa-si mai inoiasca aresenalul si sa iasa din criza) iar Johannis militeaza pentru inarmarea Romaniei (pentru ca e inconstient, si probabil Biden i-a promis un loc in buncarul lui). Cu cine vrea sa se lupte Johannis ? Cu Rusii ? In fotografiile de alaturi poate sa vada Johannis cum va arata Romania dupa un razboi cu Rusii. Daca asta va doriti, stati si uitati-va mai departe la telenovele si la manele.

  Moircea Moise
  Initiatorul si organizatorul organizatiei civile VORD a carei activitate este blocata de Facebook.
  m-moise@t-online.de
  http://informatii-vord.ibk.me

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...