logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)
  • Credeam că trăim, touşi, într-un oraş european, cu simţul proporţiilor şi al echilibrului. Ne-am înşelat. Noul Galaţi Stan este de fapt mai jegos decât Vechiul Galaţi Nicolae. Proba? E la vedere – se demolează cărămidă cu cărămidă IMH. Mai locuieşte cineva în oraş în afară de ţigani? Mai există oameni care se respectă? Mai sunt politicieni care au bun simţ? Trăim într-un oraş cu mult vid.
  • Se demolă şi terasa nevestei lui Stan Primar, dar terasa e tot acolo. Se cheamă că se pune la socoteală că s-a demolat?
  • Poliţia boschetară de la rutieră a fost preluată cu strălucire de Poliţia Manoliu. Amendează pe rupte, mai ales acolo unde nu trebuie amendat. Adică pe str. Regiment 11 Siret, în dreptul aleii de la Cinema Țiglina, când se repară caldarâmul din faţa cinematografului. N-ai unde să parchezi, deci, hopa!, derbedeule de contribuabil, ia să te ardem la portofel, că trebuie să mânce şi gura lui Manoliu nişte biştari, nu numai a lui Picu Roman.
  • Senzaţional de mocofănesc, Primarul Stan (mă rog, oamenii din comandourile de execuţie) a scos veceurile alea scârboase din plastic (marca Florin Popa via Constanţa), care coceau căcatul şi pişatul unde ţi-e lumea mai simandicoasă. Acum, gata, nu-l mai coace, este lăsat să se verse oriunde vrea şoferii de la Spitalul Judeţean sau alţi şoferi de sub teii pufoşi şi periculoşi de la Liceul Auto.
  • Aţi văzut ce bănci sunt la Grădina Botanică? Le mai trebuie doar un bici, nişte poc!, poc! şi sar în copaci ca nişte capre sălbatice. Ia încercaţi! Grav este că nici un ziarist de investigaţii (ce o mai fi şi asta?) nu vrea să întrebe pe cine ştie că a făcut comanda şi pe câţi biştari. Nu le dă voie Baca.
  • Mereu ne imaginam că dacă se schimbă Primarul, apar şi oameni competenţi la Arhitectul şef şi mai ales la Comisia Circulaţie. Păcăleală! Arhitectul este o panaramă de funcţionar care nu are nici un cuvânt de spus în acest oraş de rahat, iar la comisia de Circulaţie îşi fac stagiul de lipitori, nişte imbecili. E prea tare cuvântul imbecili? Dacă ne uităm cum se circulă prin intersecţiile unde de mult trebuiau făcute (definitiv sau provizoriu) sensuri giratorii – la intersecţiile de pe Coşbuc, la Justiţie, pe Ghe. Doja, pe Frunzei, la Potcoava, la Liceul Sf. Maria şi în multe alte locuri de învălmăşeală, stupiditate şi blocaj (inclusiv la intersecţia idioată de la Şendreni), cuvântul este prea moale.
  • Ridicăm România (normal, după ce mai întâi o trântiră). Aţi auzit slogan mai tupeist decât cel de la partidul pâmp în blugi? Poate doar la Partidul lui Ungureanu Unguient – Forţa Civică. Sloganul este „Schimbă-i cu Forţa!” Schimbarea este program politic sau este încă o îndobitocire electorală?
  • Continuăm să scriem în stil picătura chinezească – Victor Dobre este în fond calul troian băgat în USL, pentru ca Băse să trăiască şi să facă mizerii şi astăzi. Se îndoieşte cineva de cât de unsuros este personajul care ocupă cu tupeu sediul peneleului de Galaţi de aproape 20 de ani? Dacă da, să-i reamintim că dosarul de urmărire (cu ascultările la pachet) despre cum a trădat Victoraş Marele Dobre cauza referendumului de demitere a lui Băsu stă la dospit în sertarele DNA-ului Băsescu.
CroniCarii de rumeguş 23 - mai - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...