logoImpact EST nr. 893 - 30.11.2021
  • Se face autostradă la Ancora? Sau se dovedeşte că toată liota de consilieri şi jurişti de rahat din Primărica Galaţi este doar o adunătură de oportunişti şi incapabili, care lovesc la plesneală cu amatorismul lor cras peste gioalele contribuabilului? Evidenţele probează că cam aşa este. Este deci o lipsă dezolantă a utilităţii publice printre garajele fără situaţie juridică limpezită, şi deci se caută soluţii de găsire urgentă a utilităţii. Dar dacă nu este utilitate publică evidentă, se cheamă că nu prea mai este utilitate pentru luătorii de salariu de la Juridicul Dragu Togan, şi deci cineva trebuie să strige „Togan, demisia!” Cum, nu strigă nici măcar fraierii care şi-au autodemolat garajele, deşi nu trebuia să facă asta? Atunci să strigăm noi din toţi bojocii. Daţi-vă demisia, jurişti de mucava strepeziţi!
  • Să rămânem la maidanul scârbos de la Ancora, unde se vede ce viziune de trei parale are Primarul Stan. De fapt, la ce să te aştepţi când te laşi consiliat de tot felul de sfertodocţi al căror CV este un secret greu de pătruns. Au trecut trei luni, şi la Ancora nu se prefigurează nicio parcare civilizată, nici un spaţiu verde, nici măcar o aducere a terenului la starea iniţială. Nici nu se va face vreo scofală cât timp cele 91 de garaje şi actele lor vor fi plimbate prin sălile de judecată. În comisiile Consiliului Local nici măcar nu s-a luat în discuţie declararea suprafeţei ocupate de cele 20 de garaje proprietate personală ca zonă de utilitate publică. Eee, şi dacă am spus „utilitate publică”, aceasta nu e o gărăjeală ordinară, ci numai o stradă babană, care trebuie făcută ca să treacă utilitatea publică şi prin colţul acestei ordinăreli urbane. Deci, va fi o stradelă de legătură de care nimeni nu are nevoie, dar e musai să fie, chiar pe sub ferestrele şcolii Eminescu. Cică, sanchi! tre să fie fluidizare urbană şi siguranţă rutieră. Ia mai tocaţi 3.736.763 de lei, măăăi, hăiii!
  • Aţi auzit de ţigani suspendaţi de burtă? Noi i-am şi văzut! Se întâmplă în fiecare zi, când specialiştii în recuperări de butelii de plastic sau de metal inspectează noua invenţie imbecilă a specialiştilor a la IONESCU de la Ecosal. Cică aceasta ar fi soluţia salvatoare la devalizarea Ecosal de o cantitate uriaşă de deşeuri, care nu intră în conturi. Țiganii au găsit soluţia: intră prin fantele lăsate de specialiştii Ecosal pentru depunerea deşeurilor, se aşează pe burtă pe placa de tablă pusă la fix ca să fie şi comodă treaba şi aruncă afară bidoanele goale, apoi le strâng şi pleacă, după ce murdăresc serios betonul stupid turnat la locul faptei.
  • Aţi văzut că s-a umplut oraşul de staţii de aşteptare pentru autobuze şi microbuze? Da, s-a umplut, e o treabă bună, numai că se face discriminare, la dracu! Cei care stau la tramvai nu au nicio staţie de aşteptare, deci e un adevărat apărthaid. Păi se poa, domn vice Cosca aşa ceva? Să aibă condiţii călătorul cu bus-ul şi micro-busul, dar ăi cu tram-vaiul să nu? Să fie un semn că de la anul rezistă doar cei de la maxi şi micro? Sau să fie o predestinare care li se trage de la vaiul dinaintea tram-ului?
  • A trecut 3 ani, 10 luni şi 7 zile de când o denivelare cu intenţie lăsată de imbecilii din administraţia Nicolae pe asfaltul de pe str. Ghe Doja (cam între str. Nae Leonard şi blocurile noi) a fost preluată de imbecilii din administraţia Primarul Stan. Hopul îşi face treaba cu strălucire-paradeşte osiile şi pivoţii şi capetele de bară de la maşinile plătitorilor de impozite. Facem sesizare oficială şi scrisă-trimiteţi domn Primar Marius Stan nişte specialişti să răzuiască pragul ăla imbecil de aproximativ 2 m lungime şi 2 cm înălţime. Nu ne iluzionăm că va fi vreo reacţie până terminaţi mandatul, dar orşicât, noi numărăm.
CroniCariul de serViciu 27 - iunie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...