logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021
  • Nu vreau să spun că Primarul Stan este nesimţit sau imbecil. Dar cu siguranţă că în jurul lui colcăie şi nesimţiţi şi imbecili. Sau viceprimari imbecili, sau nesimţiţi. Sau şefi de servicii publice tupeişti şi neruşinaţi. Sau de-a dreptul incompetenţi. E suficient să vă uitaţi prin oraş şi să vedeţi câte semne de circulaţie sunt înfipte în mijlocul trotuarelor de mare circulaţie şi care au tabla indicatoare exact la nivelul feţei sau capului trecătorului. Sau să vedeţi pe trotuarul care duce la bac placa indicatoare cu scris mărunt (culmea imbecilismului) pusă la nivelul solului şi extinsă peste juma de trotuar, exact pe stâlpul în dreptul căruia este o bancă, una dintre extrem de puţinele bănci care ar trebui montate prin tot oraşul şi mai ales pe zona belvedere de pe faleza superioară. Şi astfel, mica demonstraţie a nesimţirii imbecile la Primăria Stan este făcută. S-o vedeţi pe cea mare!
  • Ce mai bengăne propaganda pesedistă în ultimele zile? Golănii obişnuite, pe care nu le mai înghite nici amatorul ordinar de pomană electorală. Şi, totuşi, deputatul PSD Ionuţ Vulpescu le produce: Klaus Iohannis a vândut PNL lui Traian Băsescu. Şi dăi şi luptă : „Toţi cei care s-au îmbogăţit în timpul celor 10 ani cu Băsescu – Blaga, Boc, Anastase, Videanu, Olteanu, Macovei – sunt astăzi fericiţi că au reuşit să-i determine pe Crin Antonescu şi pe Klaus Iohannis să rupă USL si să vândă Partidul Naţional Liberal lui Traian Băsescu. PSD nu va accepta această politica de restauraţie şi va continua să lupte impotriva lui Traian Băsescu etc.”
  • Fostul director al Apaterm, George Cubasa, trebuie să dea înapoi-hotărâre de instanţă – banii de diurnă pe care acesta i-a cheltuit în august 2009, la Odesa. E vorba de 8.600 de lei, adică un fleac la scara istoriei de bubuială bugetară a Apaterm. E o chenzină de-a lui Cubasa sau de-a lui Stratulat. E un scremet ridicol, dacă socotim miliardele risipite cu glorie la Apaterm de-a lungul anilor. Şi, totuşi, administratorul judiciar Insol vrea banii de la Cubasa. Chiar dacă vor trece vreo doi ani şi se va cheltui din bugetul ferfeniţă al Apaterm şi de trei ori suma ce trebuie recuperată. Asta ca să aveţi o imagine a incompetenţei pusă pe recuperat bani.
  • Mi-ar fi ruşine să fiu Primarul Stan în urbea în care o seamă de cetăţeni contribuabili calcă zilnic pe zoile celor care aruncă tot ce au mai împuţit prin curte sub tălpile celor care trec de nevoie pe capătul uitat al str. Eminescu (iartă-ne, Domnule Eminescu, că am ales iar atât de prost!). Treacă, meargă, dar de ce să calce oamenii care vin în Parcul Durbacă/Coposu? Cloşca (observaţi cât de greu se poate da o denumire în oraşul acesta mizerabil) peste căcatul canalizat de Gelu Stan, şi revărsat abundent peste alei şi iarbă? Se întâmpă de cinci ani treaba asta, am scris mereu aici, dar cum Gelu Stan nu citeşte presa decât atunci când este interesat, ricanăm: Gelu Stan, demisia! (special pentru Gelu Stan, ocupat cu directoria pe viaţă, a ricana înseamnă a rânji-traducerea pentru rânjeală vine cu proxima ocazie de cerut demisia).
CroniCariul de serViciu 1 - august - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...