logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021
  • Curg pomenile pesediste, fără număr, fără şir, brusc sunt bani pentru prima maşină, se dă şi ultima casă, se fac eşalonări la credite, ăi cu Dacia iau şi ei, numai ieşiri, dar canci intrări. Tocmai s-a anunțat că e deficit, că e regres economic, că şomajul este în creştere, că capitaliştii fug de România, doar de pomeni şi miluială nu fuge nimeni. Regimul Ponta a început deja!?
  •  George Maior, director SRI, va fi prim-mistrul viitorului Preş Ponta. Ungureanu fost şef la SIE dar simultan şi premier a fost fostul premier al lui Băsescu. Meleşcanu se pregăteşte să fie şi ”preşedintele”, după ce a fost uns director de SIE de viitorul fost Băsescu. Ce avem noi aicea? O preafrumoasă căcănăreală politică made in Romania. Atențiune, marş la vot!
  •  Marius Stan a „recomandat” votarea „la secret” a contractului cu BERD. Creditul de 100 de milioane de lei, pe care administrația locală se chinuie de aproape un an de zile să-l semneze cu BERD ar fi trebuit să primească ieri, în şedința de Consiliu Local, avizul de legalitate. N-a primit că nu s-au înțeles pe comisioane Stan şi Popa. N-a fost joi, poate fi şi marți. Dacă nu e marți, va fi luni sau vineri. Când va fi şedința deîndată, secretă, în care să se dea mână liberă lui Stan, pentru noi jocuri de-a creditul mare şi dobânda şi mai mare.
  • Hopa, dacă ataci la Monumentul apărătorilor oraşului, Baca Suleymănică şi Cristi Căldărică răspund cu Monumentul de la Giurgiuleşti. Căpitanul-erou Napoleon Alexandru Popescu are un monument la frontieră. Să fi greşit preşul şi directorul său preferat conturile? Să fi luat de la Val şi să fi pus la Apărători şi apoi să fi transferat la Napoleon de Giurgiuleşti? Se prea poate, dar şi aşa, şi altmintrelea, tot monument este. Monumentul ”Bugetul să trăiască!”.
  • Să citim de pe placa comemorativă a căpitanului Napoleon Alexandru Popescu: „In memoriam, căpitanului Napoleon Alexandru Popescu, comandantul Companiei a V-a, Regimentul V Care de Luptă de la Galaşi. În ziua de 2 iulie 1940, cu şase ore înainte de evacuarea şi cedarea oficială a Basarabiei, Bucovinei de Nord şi şinuturile Herşei, căpitanul Napoleon Alexandru Popescu a fost singurul ofişer român care a oprit înaintarea trupelor sovietice de ocupaşie în Basarabia la capul de pod de peste Prut Galaşi-Giurgiuleşti”. Dar batalionul care a apărat oraşul de bolşevici la 1917 când va avea monument la Stirex?
  • Nu trece o zi fără să nu mai vezi o faptă descreierată a unui posesor de maşină cu număr de Bulgaria, din seria TX. Ultimul, cel de ieri, a trecut în două rotiri de volan şi 5 secunde de pe banda 3 pe 1 şi a cotit şi pe strada din dreapta. Oare bulgarii le-au dat numere numai la cei cu ceafa lată şi mintea scurtă?
  • A trecut 4 ani, 2 luni şi 9 zile de când o denivelare cu intenție lăsată de imbecilii din administrația Nicolae pe asfaltul de pe str. Ghe Doja (cam între str. Nae Leonard şi blocurile noi) a fost preluată de imbecilii din administrația Primarul Stan. Hopul îşi face treaba cu strălucire-paradeşte osiile şi pivoții şi capetele de bară de la maşinile plătitorilor de impozite. Facem sesizare oficială şi scrisă-trimiteți domn Primar Marius Stan nişte specialişti să răzuiască pragul ăla imbecil de aproximativ 2 m lungime şi 2 cm înălțime. Nu ne iluzionăm că va fi vreo reacție până terminați mandatul, dar orşicât, noi numărăm.
CroniCariul de serViciu 10 - octombrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF