logoImpact EST nr. 868 - 23.04.2021
  • Experţii au decis-strada Stadionului se scufundă catastrofal, mereu, fără oprire, din cauza ţevilor şvaiţer, gestionate de cei doi directori ai catastrofelor în oraşul loesului macroporic umezit excesiv. Avem încă o prăbuşire catastrofală marca Gelu Stan-Niţă Podaru. Este ocazia perfectă să face încă odată chemarea de mare responsabilitate civică-Gelu Stan, Niţă Podaru-demisia!!!
  • Am vorbit mult şi am scris destul de mult despre Monumentul Apărătorilor Galaţilor ce urma să se facă cu banii CJ la Stirex (nu ar fi cazul să se dea nume la acea zonă cu nume stupid, dle Căldăraru?). Istoria recentă ne arată că noaptea toate pisicile sunt negre, deşertăciunea are nume de femeie şi futilitatea este în vogă printre directorii din administraţia imbecilă de Galaţi. Ce înseamnă asta? Că şi Monumentul de care ne-am amintit că ar fi cazul să apară în peisaj se va face, dar îi mai trebuie un aviz de construire de la Primărie. Problema este că avizul nu vine.
  • Se duce şi 2014, şi oraşul cu aere de municipiu reşedinţă de judeţ rămâne tot fără autogară lângă gară. Falimentarea cu dedicaţii de partid şi de stat continuă. Tocmai când să se adjudece pentru Lio Metal, hopa! se intră cu autogara din nou prin tribunale. Deşi a plătit 583.000 de lei, licitatorul nu a putut fi pus în posesie, deoarece, în ultimul moment, un alt licitator cu zvâc de partid şi de stat mafiot a făcut contestaţie, blocând totul. Contestaţia va fi soluţionată de-abia pe 25 noiembrie de Tribunalul Galaţi. Va fi oare rezolvat până atunci şi lichidatorul consilier local pepededisto-uneperist Marian Alexandu, incompatibil, corupt şi exclus din cadrul Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România, filiala Galaţi, pentru un hal mizerabil de incompatibilitate? Răspunsul e în plic deschis deja.Tot la Partid.
  • A trecut 4 ani, 2 luni şi 16 zile de când o denivelare cu intenţie lăsată de imbecilii din administraţia Nicolae pe asfaltul de pe str. Ghe Doja (cam între str. Nae Leonard şi blocurile noi) a fost preluată de imbecilii din administraţia Primarul Stan. Hopul îşi face treaba cu strălucire-paradeşte osiile şi pivoţii şi capetele de bară de la maşinile plătitorilor de impozite. Facem sesizare oficială şi scrisă-trimiteţi domn Primar Marius Stan nişte specialişti să răzuiască pragul ăla imbecil de aproximativ 2 m lungime şi 2 cm înălţime. Nu ne iluzionăm că va fi vreo reacţie ( nici măcar la cabinetul doi Ema Turcu) până terminaţi mandatul, dar orşicât, noi numărăm.
  • Cum să se numească programul care aduce turişti şi la Galaţi prin programul Croaziere pe Dunăre? Păi, simplu, Croazierele juma-juma. Juma-juma cu Bucureştii, pentru că turistul a tras la malul Dunării, dar şi-a lăsat banul la Bucureşti, unde a ajuns dus cu autocarul. Ce e asta? Croazierele de panaramă, care dau şarmul de rahat al oraşului nostru iubit, condus printr-un accident stupid de doi oameni de adâncă tristeţe de panaramă (inclusive tv)-Stan şi Baca.
  • Ce sunt verzi, au roţi şi perii, te intrigă când stau şi te enervează când merg cu un zgomot de-ţi vine să-l înjuri permanent pe idiotul care a adus aşa o sursă de zdrăngăneală în oraş? Sunt motomăturătoarele lui Stan, cumpărate pentru numai 600 de mii de lei (fără TVA), ca să vânture frunzele dintr-o parte în alta a periilor, apoi într-un sac de aspirator şi apoi din nou pe stradă. Asta mai lipsea chelului cu oraş mărgăritar tăvălit în troace pline de zoaie politică.
CroniCariul de serViciu 17 - octombrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DIICOT–S.C. s-a ju

Ordonanţa dată la comandă a condus la prescrierea faptelor Despre Cătălin ...

Gupta şi colosul s

Financial Times, citat de Ziarul Financiar, aduce din nou în ...

Îndreptare

Bună dimineaţa, Doamna Senator! Îmi prezint eu scuze în numele ...