logoImpact EST nr. 875 - 16.06.2021
  • În Republica Moldova au loc alegeri parlamentare pe 30 noiembrie 2014. În România vor fi deschise 11 secţii de vot în oraşele Bucureşti (2), Iaşi (2), Timişoara, Cluj-Napoca, Galaţi, Constanţa, Suceava, Bacău şi Braşov. Ce mai rămâne de completat? Rămâne să punem şi deviza: „Votez în România pentru Moldova!” sub care studenţii basarabeni din centrul universitar au fost mobilizaţi să se implice în decizia de istorie din ziua votului. Faptul că la interes a venit parlamentarul PLDM George Mocanu şi Ministrul Justiţiei din Republica Moldova, Oleg Efrim, spune multe despre cum se va face Unirea de 100 de ani de la Marea Unire din 1918 – prin astfel de mici momente de istorie a prezenţei oamenilor potriviţi în locurile potrivite.
  • După doi ani de la deschiderea străzii Oţelarilor, se văd bine câte erori au fost plantate pe fiecare kilometru de stradă. Toate gurile de canalizare sunt pozate imbecil, adică sub nivelul asfaltului şi clămpăne, pistele de biciclete sunt nişte dungi imbecile care duc biciclistul exact în stâlp, racordurile de schimbare de direcţie ale bordurilor sunt făcute brusc, în unghi (adică imbecil) şi silesc maşinile să radă frântura cu cauciucurile, nici o staţie de tramvai nu are adăpost pentru călători sau măcar bănci şi toate insulele de tramvai sunt prea aproape de pista de circulaţie şi au fost tamponate frontal sau lateral. Ca o încununare, pe toată lungimea nu există nici un semafor de semnalizare optică (lumină intermitentă) a trecerilor de pietoni. Inventarierea continuă, dar cine răspunde de erori? Cumva „experţii” din Primărie care semnează de recepţie?
  • Câinii de la padocul Primăriei n-au ce mânca, dar au camere video şi sunt pe net. Exact aşa cum aţi auzit. Bagi parola şi vezi javreta pe care unii ar vrea s-o adopte (la distanţă!), iar alţii ar vrea s-o vadă belită sau măcar strangulată, ca să nu ajungă la balamuc înainte de vreme. Mda! Apare brusc şi dilemma – de ce vedem doar câinii de la stat? Păi, noi am vrea să-i vedem şi pe cei de la „Ajutaţi-l pe Lăbuş”- adică să mârâim şi la câinii lui Corina, nu doar la ai lui Pucheanu.
  • Organizaţia de media ActiveWatch a probat că Victor Ponta a minţit cu un tupeu fără margini atunci când a spus că guvernul său a respins proiectul legislativ iniţiat de senatorul PSD Şerban Nicolae, care prevede închisoare pentru ziariştii care dezvăluie conţinut din dosarele penale. Ponta le-a spus în faţă ziariştilor de la Parlament că el a fost împotrivă, dar nici o surpriză – i-a minţit şi pe jurnalişti, şi pe telespectatori. Cum a minţit cu gazele de şist, cu taxa de stâlp, cu sfărâmarea USL-ului şi cu pensiile tăiate de Iohannis. N-ai pentru cine domle, încă sunt prea mulţi golani! Scoţi la iveală informaţiile pe surse, pac te bagă la bulău de la şase luni la trei ani.
CroniCarii de Rumegus 14 - noiembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...