logoImpact EST nr. 899 - 25.01.2022
  • Tavi Graure e la Halânga – Turnu Severin, Mustafa e pe la Constanţa, clienţii de partid şi de parandărături clocesc prin birourile de la CET Galaţi. Căldura rece este însă opera Primarului Stan.
  • Imbecilii de semne de circulaţie din primăria Stan pun semne de circulaţie la o înălţime care nu au nici o logică-exact la nivelul capului sau feţei pietonului, parcă special pentru a se lovi la cap sau a-şi face o zgaibă pe faţă. Poate că tocmai asta este logica şi scopul, nu? Dar să fii chiar atât de decăzut şi de impertinent încât să laşi toate insulele de tramvai de pe Oţelarilor-Frunzei-Ghe Asachi fără nici o protecţie a călătorului faţă de intemperii? Nimic mai scârbos şi mai mizerabil decât să priveşti cum se chinuie oamenii în staţiile de tramvai pe ploi atât de scârboase şi de insistente. Sperăm să rămână insule de bătaie de joc faţă de contibuabili, zone ale dispreţului administrativ în care se concentrează impostura administratorilor parandărătului din regimul Stan.
  • Ce face un agitator de partid când constată că s-a agitat şi a blufat (sau bufonat) degeaba, pentru alegeri pierdute înainte de a fi programate să fie câştigate? Pleacă în America! Ce este grav este că după plecat urmează venit. Dezolant şi tot degeaba.
  • Opera prima la Gala „Între oglinzi paralele” de la etv. Unul dintre blindatele culturii-Cătălin Negoiţă, îi nominalizează cu voioşie puerilă pe ceilalţi jupâni ai culturii, la categoria „Stăpânii inelelor”: Cristi Căldăraru şi Sergiu Dumitrescu. Ce putea fi mai eclatant (sau elucubrant?) decât atât? Aceşti sinecurişti ai culturii de improvizaţie şi de provincie culturală se joacă de-a marea cultură a surogatului de excelenţă. De data asta, s-a impus prin prestaţii şi lamentaţii şi supralaudaţii maestrul istoricismului de partid, Cristi Căldăraru, directorul fără doctorat. Data viitoare e rândul directorilor cu un doctorat sau poate al celor cu două doctorate. Oare se văd printre oglinzi paralele şi cei cu trei doctorate?
  • Operă de derizoriu şi improvizaţie şi în Piaţa kitsch Ovidiu Manole din faţa Casei Sindicatelor . Aici s-a proptit încă o mostră de ridicol administrativ, poate şi mai gravă decât butaforia din primul an al mandatului lui Marius Stan-un brad câş, pitic, kitsch, strîmb şi chel. Este bradul care îl reprezintă, este însăşi imaginea golănelii majore ce pute prin birourile Primăriei de Grand Hotel. E bradul de Crăciun de criză, luat cu mărunţişul care mai rămâne după vărsarea către Grupul Didel Bujeniţă a chiriei lunare de 15 000 de euro. Dar totuşi, nu plecase din primărie cu 500 000 de euro bani de buzunar? Atât de cărpănos să fi ajuns Marius Stan?
  • Prim martie, un anume Iulian Aramă s-a decis să intre în rândul lumii politice decăzute din morală, deci a procedat ca orice traseist de carieră-a plecat la partidul lui şefu Băsu. În decembrie, partidul îl ejaculează, că cică nu s-a întrebuinţat în campanie. „A fost adoptată hotararea de destituire din funcţie şi excludere din partid a domnului Iulian Nicuşor Aramă, ca urmare a încălcării repetate a hotărârilor organismelor de conducere ale partidului, aducând astfel prejudicii majore îndeplinirii unor obiective politice importante.” Cariera de oportunis traseist a lui Iulian Nicuşor de Cavadineşti continuă.
CroniCariul de serViciu 12 - decembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Patronul: prima viol

În data de 23. 12. 2021, în jurul orei 12,10, ...

Ucraina şi România

Despre acest subiect am început să scriu mai aplicat încă ...

La un pas de război

Criza ucraineană continuă să se adâncească. Rusia a depăşit probabil ...

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...