logoImpact EST nr. 899 - 27.01.2022

Pe 11.05.2019, pe platforma din faţa Casei de Cultură a avut loc un miting electoral organizat de Partidul Social Democrat, unde a participat toată floarea P.S.D.-istă, atât centrală cât şi mai ales locală.
Cine n-ar fi ştiut ce-i cu hărmălaia aceea acolo, ar fi văzut o tipă blondă ţinând în mână ceva negru. Dacă o mai şi asculta, imediat s-ar fi prins că era vorba despre premiera noastră, nefericita madam Dăncilă, care striga în gura mare că de fapt manifestarea respectivă are loc la Iaşi.
Lăsând la o parte neroziile doamnei Viorica – Vasilica Dăncilă, să punctăm, atâta cât ne permite spaţiul tipografic, inepţiile înşirate de cei cu creier roşu şi faţa ştearsă. Adică, lăudărăşeniile, promisiunile (minciunile?), care curgeau în valuri (valurile Dunării). Şi la un curcan moţul roşu s-ar fi blegit dacă ar fi auzit ce limbariţă aveau foştii comunişti. Pensii mărite, salarii cu sacoşa pentru bugetari, aeroport internaţional la Galaţi, perierea primarului Pucheanu, scuturarea de scame inexistente la domnul Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţului, preamărirea europarlamentarului şi actualul şef al pesede Galaţi, Dan Nica, şi dă-i şi luptă cu patriotismul. PCR-ul SRL. Nici o iotă despre ruşinea de la Bruxelles, când a fost vorba să ajungă într-o funcţie de primă mărime la nivel European Laura-Codruţa Kovesi, lăsând încă o dată impresia că, de fapt, minciuna s-a născut, a crescut, şi s-a şcolit la pesede.
Indivizii nu au amintit nimic, că de aproape trei ani, de când sunt la putere, nu au făcut măcar un metru de autostradă, nu au realizat nimic în favoarea României şi a românilor, au siluit la modul jalnic legile Justiţiei, au dat drumul din puşcării la mii de pedofili, criminali, violatori, hoţi de buzunare, huligani, corupţi, au călcat în picioare statul de drept, băgând pe gâtul fraierilor tot timpul butada cu statul paralel, o invenţie tâmpită, care de fapt îi priveşte direct.
Şi apoi, când economia României scârţâie din toate încheieturile, când capii finanţelor, toţi membri marcanţi ai partidului de guvernământ, stau cu căciula în mână ca la uşa bisericii, pe la porţile băncilor pentru împrumuturi financiare, cu care speră să reuşească să plătească pensiile şi salariile bugetarilor, de unde să mai şi crească?
De altfel, pensiile trebuiau mărite de la 1 ianuarie, în funcţie de rata inflaţiei.
De s-ar părea că vor creşte de la 1 septembrie…că-i tot cu 1…
Câţi bani cheltuie pensionarul în aproape nouă luni?, când preţurile au crescut precum Făt-Frumos din poveste, atât la gaze, cât şi la energia electrică, alimente, servicii etc ?
Revenind la evenimentul politic despre care vorbeau, se zice că, în faţa Casei de Cultură ar fi fost aduşi (nu veniţi) peste 10.000 de oameni. Să credem că doar atâţia sunt cei care papă ajutor social? (La Valea Mărului cică s-ar fi dat câte 50 de lei de persoană). Din bani publici, bineînţeles. Că, marea majoritate, a fost recoltată din baruri, cârciumi, bodegi, sau care se refăceau după şpriţ, asta e!
Liviu Dragnea – cine îl mai crede, a subliniat că, datorită primarului Ionuţ Pucheanu şi a preşedintelui CJ Costel Fotea, care s-au implicat nemijlocit, au atras fonduri europene de peste 900 milioane de euro, care au fost investite în (proiecte majore), cum ar fi: infrastructură rutieră, sănătate, educaţie, cultură, apă, canalizare şi nu numai. Ca de obicei, generalităţi vaste cât nimicul!

DIP-DIP 17 - mai - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Contract atribuit pe

Primăria municipiului Galați informează că Grădinița nr. 30, din cartierul ...

Proiectul ordinii de

Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Local de joi, ...

Luaţi viaţă şi c

Salutare! Vreau să vă spun câteva cuvinte despre un loc din ...

Întrevederea reprez

Întrevederea reprezenţantilor CNIPMMR cu premierul Nicolae-Ionel Ciucă

OUG din 25 ianuarie

OUG din 25 ianuarie 2022 privind plafonarea preţurilor la energie ...