http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 918 - 11.08.2022

Da, doamnelor şi domnilor, Dănuţa Bourceanu este un primar care face mişto de pesedeul care a făcut-o primăreasă peste comuna Cavadineşti. Şi pentru că ea a inventat tehnologia turnării asfaltului direct peste covorul de ţărână al pământului, mai vrea un mandat de primar în toamna asta şi tot de la pesede.
În imaginea care însoţeşte acest text se poate vedea la acea decapare tăiată în asfaltul proaspăt turnat, că acesta nu a fost executat conform stasurilor, cu straturi succesive de nisip, pietriş, spărtură de piatră, toate compactate, ci plesnit direct pe pământ. Şi în asemenea hal, cu stratul de asfalt subţire cât un plici, au fost văcsuite 13 uliţe ridicate la rang de drum. Lucrarea a înghiţit, ca pe un nimic, 12 milioane de lei noi.
Asfaltagiul se numeşte Costică Bulgaru prin a sa firmă numită Firogal. Din ce ştim noi, această societate avea salariaţi calificaţi pentru cu totul altfel de lucrări, nicidecum în construcţia de drumuri. Dar, când eşti în butoiul care trebuie, nimic nu mai contează!
Tot Dănuţa pesedizda a aruncat, tot din banul public, alte 200.000 de lei pentru edificarea unui WC la Şcoala Generală din acelaşi Cavadineşti. Şi ca să nu se mai cheme că-i latrină-n fundul curţii, galben ca lămâia (!), au lipit toaleta de clădirea şcolii, căreia i-au spart peretele portant. În fotografie arată bine pentru un rahat acest edificiu, dar mi se pare că a costat mult prea mult această aşa-zisă civilizaţie.
Aşa că aveţi motive să o votaţi iar, până când o să vi se scufunde căruţele în asfalt, iar muştele de un verde fosforescent se vor gâdila că, din fecale, vor bio-bâzâi direct în şcoala de care le-a fost lipită latrina cea de toate zilele!

Gelu CIORICI 20 - septembrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Controale operative

La momentul de față, Casa de Asigurări de Sănătate Galați ...

România a ratat pri

Comisia Europeană a anunţat în exclusivitate pentru G4Media că prima ...

O plictisitoare oră

Este marţi, 26 iulie, anul de greaţă 2022. Ceasurile arată ...

Rafila, un agramat c

Era luni, 25 iulie, 2022. Pe toate canalelele TV s-a ...