logoImpact EST nr. 886 - 20.09.2021

Despre taifunul care va mătura mizeria şi corupţia instaurate din 1992 şi până acum în toate structurile instituţionale, administrative, politice, de cercetare, anchetă şi de aplicarea corectă şi cu celeritate a legii, avem garanţia că va debuta dincolo de 15 ianuarie. Avem informaţii de la surse extrem de credibile, cu acces la vârful instituţiilor centrale că, de pildă, alegerile pentru funcţia de primar al Galaţiului ne vor prinde cu scaunul ocupat de unul dintre actualii viceprimari, care va deveni pentru câteva luni primar interimar.

Risipirea fără noimă a banului public, prin tot felul de fente chiloţăreşti va fi stopată, iar cei care au făcut din asta un mod de a administra vor primi de 1 martie mărţişoare cu sigla DNA mare! S-a ajuns în situaţia de a toca bani pentru inutilităţi numite pompos „studii de pre-fezabilitate şi fezabilitate, PUZ-uri şi PUD-uri, pe tot felul de gale de bătăi şi gălăgie stradală, pe sporturi în care nu mai avem nici un fel de performanţă, pe găuri uriaşe date în societăţile consiliului local, mereu supraîncărcate cu salariaţi deveniţi mase de manevră pentru partidele primarilor. Populaţia sărăcită este încurajată să nu plătească ce consumă în sistem centralizat, căci interesul electoral va şti să pună să plătească pe cei care nu mai sunt captivii sistemelor colectiviste.

S-a ajuns să plătim şi peste 20% din valoarea unor aşa-zise investiţii numai pentru studii de fezabilitate? Care nici măcar nu vor ajunge în faza de proiect, darămite în cea de execuţie şi recepţie. Şi când te gândeşti că toate aceste sume pleacă numai la Bucureşti şi în alte trei oraşe din ţară, firmele din zonă fiind mereu alungate, e şi mai clar de ce suntem printre săracii României.

GECO 27 - decembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...