logoImpact EST nr. 855 - 23.01.2021

oprea raducan_anUn grup de cetăţeni, pentru binele lor şi a tuturor comercianţilor din Galaţi, consideră că n-ar fi rău să pună mână de la mână şi să sponsorizeze Registrul Comerţului Galaţi, care, se pare, se confruntă cu mari probleme financiare (???). Sau aşa pare a fi, dacă avem în vedere un afiş proţăpit de peste un an pe impunătorul xerox al instituţiei patronate de peste două decenii de domnul către profesor universitar Oprea Răducan. Ce ne anunţă impunătorul afiş? Xeros defect!

Mare problemă, mare dilemă!

Ce ne facem, că zilnic sunt sute, mii de pagini de tras la xerox. Cum poţi să primeşti înscrisurile solicitate, dacă respectata instutuţie n-are xeroxul funcţional? Încă odată norocul a dat cu carul peste noi. Salvatorul comercianţilor gălăţeni, dom’ profesor Oprea, ne-a ajutat din nou. Simplu! A inchiriat un colţişor de vreo doi mp în incinta instituţiei către o biată firmă, care deţine un xerox, deh să mănânce şi ea o pâine.

O fi el colţişorul mic, dar rupt din rai! Un xerox mic, dar funcţional şi nişte fătuci frumoase ce-l manevrează de nu-ţi mai poţi lua ochii de la … xerox. Vrei nu vrei, ai nevoie de xerox, te duci la colţul din rai, dai un ban şi nu-l mai ai! Dacă ar fi vorba de o hârtie, două, n-ar fi o problemă, căci dai 0,5 lei pe pagină şi vezi nişte fătuci jos pălăria. Noi, bărbaţii care suntem, mai treacă meargă, problema e ce ne facem cu comerciantele?

Dar, ce te faci când tu vrei copiii mai multe de la instituţia amintită mai sus, Registrul Comerţului Galaţi şi constaţi că te adresezi la acea instituţie pentru niscavai acte … dar plăteşti pipărat ca niciunde în orăşelul nostru la o firmă privată din colţul de rai. Păi, dom’ profesor, tariful prevăzut de lege pentru solicitările făcute instituţiei pe care o păstoriţi de ani buni, este de 0,2 lei.

Și asta nu-i nimic! Mai de belea este chestiunea cu firma ce păstoreşte frumoasele fătuci. Are un nume, un patron şi un administrator. Pare a fi tot o fată tânără şi frumoasă. Numele firmei este SC LEX CONSEXPERT SRL, cu domiciliul în colţul de rai, strada Portului nr. 20 fix! Adică în sediul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Consilier juridic al firmei nu este altul decât fiica lui dom’ profesor! Nume de cod: Ramona-Mihaela Oprea, o tânără de real succes care este avocat, mediator etc.

 Dom’ profesor, curat-murdar, carevasăzică!

Registrul pierde 0,2 lei la o pagină, firma fătucilor câştigă 0,5 lei pe pagină. Noroc că pe lună nu sunt de întocmit şi eliberat decât câteva zeci de mii de pagini. Concluzia? Hai să punem mână de la mână, să strângem un ban şi să reparăm o dată xeroxul ăla. Sau mai bine, hai să-i luăm unul nou!

La prima vedere ar părea o cheltuială mare, dar să ştiţi că de fapt facem mari economii. Gândiţi-vă la miile de pagini pentru care dăm 0,5 lei pagină şi pe viitor vom da doar 0,2 lei pe pagină. Merită osteneala! Hai să fim darnici acum pentru bunăstarea viitoare a tuturor comercianţilor şi să mai aducem un ban în plus şi la familia lui dom’ profesor. Atenţie, nu la firmă ci la instituţia Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Galaţi! Contul în care puteţi dona sume îl vom comunica în scris şi verbal într-un număr viitor!

Comerciantul de bine 8 - iulie - 2016

One Response so far.

  1. ROXANA - comercianta spune:

    D-ul Oprea Răducan, este un bărbat super OK!
    Arată bine în poză şi mult mai bine în realitate.Autorul articolului este un comerciant cam răutăcios.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...