logoImpact EST nr. 844 - 27.10.2020

De pe geamurile holurilor Spitalului Judeţean de Urgenţă, care dau înspre Palatul Sporturilor, s-a văzut bine-rău de tot evenimentul produs de unicul animal politic în viaţă din România: TRAIAN BĂSESCU.

Marele Om Politic (de stat…mai puţin) a fost ademenit să vină la Galaţi pentru lansarea candidaţilor Partidului Mişcarea Populară (pemepe) pentru funcţiile de primari şi consilieri.

Din ce-am prins noi prin sticla care este un material foarte important din PUNCT DE VEDERE, s-a putut constata că Traian Băsescu şi suita sa au fost întâmpinaţi de lume multă, dar oameni puţini. Majoritatea covârşitoare care a umplut cu mirosurile ei grele până la refuz şi până la irespirabil Sala Sporturilor, era formată din FOAMENII de la 416. Această populime a fost adusă de primarii în funcţie, care s-au refugiat în pemepe de prin pedele şi de prin alte astfel de sereleuri, pentru a-l impresiona pe Băsescu de forţa organizatorică a lui Cătălin Cristache.

Pe durata evenimentului, populimea spălată, bărbierită şi îmbrăcată ca pentru a ieşi la o mahorcă şi o haraşpincă pe şanţ, a râgâit, s-a scobit în nas şi-n cur-bura Carpaţilor, apoi a schimbat deştele!

Cam ce minte să ai, mă, Cristache, să crezi că-l poţi aiuri pe cel mai mare om politic în viaţă din România şi ca şi din multă Europă …, bre…?

Oricum, cine a fost pus să observe a făcut-o corect, inclusiv că tu te-ai cărat de acolo, fix în braţele foştilor tăi durbăcişi, refugiaţi mulţi în unepere, rămaşi, dimpreună cu Adetin Picu, în jurul lui Marius Stan. De la ei a răsuflat cum că ai cam terminat banii împrumutaţi pentru campania inutilă şi că vine necruţătoarea scadenţă, iat tu nu prea mai ai ce răsturna prin Bădălan.

Căci primar vei ajunge cum va ajunge şi Marius Stan.

GECO 22 - aprilie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Persoană trimisă

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a ...

Farmaciile şi fieru

În două ediţii la rând am publicat TOP 2019, alcătuit ...