logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Diaconu defaimatorulMă autodenunţ ca autor al unor grave şi ireparabile „defăimări” la adresa clasei politice care a distrus România în ultimii 26 de ani.

Conform legii promovate de Liviu Dragnea, sunt vinovat de a fi acuzat o categorie socială întreagă, cea a politicienilor, de fapte abominabile la adresa naţiunii române.

În egală măsură, sunt vinovat de „defăimare” la adresa UDMR şi a altor formaţiuni maghiare pe care le-am acuzat de nenumărate ori de extremism, iredentism, separatism şi trădare de ţară. Având în vedere că formaţiunile maghiare ascultă de ordinele venite din Ungaria, am greşit. Ele nu şi-au trădat ţara, adică Ungaria, ci doar statul român ale cărui resurse le folosesc împotriva României!

I-am „defăimat” în egală măsură, conform legii lui Dragnea, pe toţi cei care îşi bat joc de valorile româneşti şi de valorile creştine, pe cei care vor să transforme România în Sodoma şi Gomora sau în destinaţia imigranţilor musulmani.

Am „defăimat” PNL şi PSD numindu-le găşti de interese şi chiar am propus prin lege desfiinţarea partidelor care au 10 corupţi în funcţii de conducere pentru că, după părerea mea, acest lucru înseamnă că avem de a face cu grupuri infracţionale organizate, nu cu partide politice.

L-am „defăimat” pe Iohannis numindu-l preşedintele călător şi preşedintele bine tăcut, reprezentantul intereselor Germaniei, l-am „defăimat” pe Ponta pentru că s-a crezut zeu pe pământ, l-am „defăimat” pe Cioloş pentru că a închinat România dictatelor de la Bruxelles şi de la Berlin. I-am defăimat până şi pe George Soros şi ONG-urile finanţate de el pentru că urmăresc distrugerea substanţei culturale tradiţionale a poporului român.

În conformitate cu prevederile legii lui Dragnea, sunt vinovat de „defăimare” la adresa hoţilor şi vânzătorilor de ţară, iar Dragnea vrea ca aceştia să nu mai poată fi acuzaţi pentru felul în care au distrus ţara şi o fac şi în continuare. Aşa că vreau să continui cu „defăimarea”: Dragnea este mafiotul şef care vrea să-şi pună la adăpost corupţii şi baronii de criticile românilor. Nu va reuşi. Nimeni nu ne va mai putea închide vreodată gura şi nimeni nu va mai putea ascunde adevărul!

B.D. 12 - martie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...