logoImpact EST nr. 843 - 20.10.2020

Sute de unionişti, membri ai Partidului Noua Dreaptă din România şi Republica Moldova au participat pe 27 martie 2016, la Chişinău, la Marşul dedicat aniversării Unirii Basarabiei cu Patria-Mama, România.

Astăzi, în ziua sfântă, când se împlinesc 98 de ani de la Unirea săvârşită pe 27 martie 1918, a luat naştere oficial şi filiala Partidului Noua Dreaptă din Basarabia. Adeziunile pot fi trimise la adresa info@nouadreapta.org

Liderii filialei fac apel la toate formaţiunile unioniste din Republica Moldova, partide politice şi asociaţii obşteşti, să-şi unească forţele şi să pună bazele unei coaliţii largi care, în 2018 – atunci când vom sărbători 100 de ani de la Marea Unire – să obţină majoritatea mandatelor în Sfatul Ţării.

Doar astfel vom putea reunifica Naţiunea Română şi cele două state româneşti, România şi Republica Moldova, după modelul RFG/RDG şi, în conformitate cu normele dreptului internaţional. Şi doar după reunificare, românii de pe ambele maluri ale Prutului vor putea genera împreună o nouă clasa politică şi vor putea construi o Românie Mare, Demnă şi Puternică, într-o Europă a statelor şi naţiunilor independente şi suverane!

Biroul de Presă al Partidului Noua Dreaptă
presa@nouadreapta.org
0723.553.555
www.NouaDreapta.org