logoImpact EST nr. 853 - 20.01.2021

Săptămâna trecută am asistat la un adevărat cutremur la vârful central al pesede generat de două lucruri extrem de grave. Pe de o parte Liviu Dragnea – preşedinte, a dat de draku’ şi a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar mai apoi Valeriu Zgonea – preşedintele Camerei Deputaţilor (al treilea om în stat) a fost dat afară (extirpat) de la PSD.

Acum, pe noi nu prea ne doare şi nici nu ne interesează în aşa fel încât să nu mai dormim din cauza aceasta, doar că legat de Zgonea, recunoaştem că avem oarece interes.

Şi acest lucru vine de la faptul că Zgonea avea şi el un prieten „infiltrat” în poala lui, un băiat de băiat, deputat de Galaţi, ce se învârtea de dimineaţa până seara în jurul şefului. Acest deputat magnific de Galaţi, ales de-a-n boulea de populimea oraşului în Parlamentul României, având experienţă, formându-şi „mâna” lingându-l în cur ani şi ani de zile pe Nica (conţăran de-al lui din Panciu), nu i-a venit greu să o facă şi cu Zgonea la Parlament. Iar ca tabloul să fie complet, ar trebui să aducem în discuţie şi calităţile lui Florinel, turnător dovedit de CNSAS, om al sistemului pe viaţă, garanţia succesului acestuia în toate alegerile parlamentare din ultimile cicluri electorale. Deci, Pâslaru ajunsese cu ajutorul lui Zgonea căruia îi ducea servieta, îi făcea pantofii, mâncau împreună la Parlament, dar şi prin cârciumile din Capitală, un individ cu putere, şef al diferitelor comisii din Parlament. Devenise chiar lider de grup, ameninţând în stânga şi dreapta, dându-se mare cocoş în bătătură, lăudându-se la vedere cu amiciţia dintre el şi Zgonea. La aşa ŞEF, o aşa SLUGĂ, care intimida prin ameninţare orice membru de partid, care epata, deborda de aroganţă, nu mai dădea mâna decât cu două degete (obicei copiat de la Nica) ţinându-şi de obicei mâna dreaptă în buzunarul de la pantaloni, vorbind cu capul dat pe spate, tipic indivizilor „bazaţi” pe ei. Acum Zgonea a devenit istorie în PSD, iar Pâslaru sperăm că în aceste condiţii, va lua o pauză lungă, lungă de tot, drept sancţiune a populimii votante ce s-a bucurat de roadele muncii deputatului gălăţean, prin sărăcie lucie şi distrugerea oraşului.

JAP 6 - mai - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...