logoImpact EST nr. 876 - 23.06.2021
  • Uf, putem răsufla uşuraţi! Pe lista PNL la parlamentare dominată de oamenii lui Dobre, nu se află în poziţia eligibilă farseorul politicii de plesneală Ion Ştefan. Asta nu ne încălzeşte prea mult, pentru că pe poziţia eligibilă se află parveniţi, profitori şi impostori mult mai mari ai politicii peneliste. Pe poziţiile eligibile de deputaţi se află trei veleitari ai puterii mai presus de orice bun simţ-Victor Dobre, Nicuşor Ciumacenco şi George Scarlat, iar pentru Senat, consilierii locali şi judeţeni George Stângă şi Radu Valentin. Evident, cei doi de la Senat sunt răspunsul la marea manipulare Colectiv, cică sunt Noua Clasă politică, nu zoaia de la Deputaţi. Evident, şi unii, şi alţii sunt varianta nesimţită şi batjocoritoare a politicii de partid-aleşi de electorat să facă treabă la local, scuipă pe alegerea fraierilor votanţi şi pleacă la parazitat bugetul public la Centru, lăsând la judeţ şi municipiu alte feţe de impostori, dornici să facă sluj în faţa stăpânilor Dobre şi Toader.
  • Hopa, senzaţional! PNL Galaţi se pregăteşte să-l tragă pe linie moartă pe cel mai activ senator, medicul chirurg Paul Ichim. Cum, elefantul senator chirurg dr. Ichim păţeste si el ce a păţit Marius Stan, când a candidat la şefia municipalei PNL Galaţi? Atunci era singurul moment când dictatorului terorist penelist Dobre i se putea trage de sub cur jilţul de agent pesedisto-comunist, trimis să desfiinţeze lent, dar sigur, ultimul partid istoric din România. Cine a fost atunci colaborator docil, ce s-a conformat servile ordinului de a-l executa pe rebelul Stan? Interminabilul, istovitorul şi irefutabilul dr. chirurg şef de secţia a treia la Spitalul Bacalbaşa, adică Paul Ichim. Asta e, executorul executat Ichim este pe linia firească trasată de Partidul Dobre şi clica lui de slugi de partid.
  • Ei, asta da previziune la presa de Galaţi! Nici nu era validat Consiliul Local că se vântura déjà prin presa de partid numele viitorului om de vorbe bine ticluite pentru dezinformarea în masă a populaţiei votante. De la zis la făcut n-a mai fost decât un concurs aranjat. Acum, că totul e conform regulilor, şi numirea pe linie de cumetrii de partid are şi damf de concurs, să fie oficial: noul purtător de cuvânt al Primăriei municipiului Galaţi este Raluca Ioana Ardean. Ea a obţinut 96 de puncte la proba scrisă şi 90 de puncte la interviul din cadrul concursului organizat pentru postul contractual de inspector de specialitate, grad IA, la Departamentul Presă, fiind declarată „admisă”. A fost bifat până şi contracandidatul, o anume Nicoleta Mazilu, cu care un jurnalist de rigoare ar trebui să discute cum, când, ce şi de ce, şi mai ales cât, nu?
  • Până atunci, puţin CV de faţadă dar şi de spate. Raluca Ardean este licenţiată în Jurnalism la Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie de la Ugal, are şi master în Managementul programelor şi politicilor europene. A făcut câte ceva de toate genurile, fie la TV Negoiţă, fie la TV Pâslaru, fie la televiziunea SRI, Digi 24 Tv. Soţie de consilier local PSD şi noră de director la Ape, Raluca a fost luată prin surprindere de concurs, neştiind, pe la începutul lui august, ceea ce ştia toată lumea.
CroniCariul de serViciu 9 - septembrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...