logoImpact EST nr. 868 - 23.04.2021

O alegere mai tâmpită a unui partid de a pune în funcţia cea MARE a judeţului un doctor anestezist nici că se putea. Fricoşi şi laşi din fire (înainte de alegeri), compromişi până în măduva oaselor, alde Nica&Comp au ieşit în faţă cu o MATRIOŞCĂ, un CLOVN, un medic de vapor, care în lipsă de preocupare avea timp să-şi însuşească citate care mai apoi a impresionat o gloată imbecilă de votanţi majoritari. Cum draku să pui în fruntea judeţului un individ care nu are treabă cu economicul şi economia, cu managementul, cu administraţia publică, care a condus dezastruos (din umbră) o unitate medicală precum spitalul judeţean şi care în prezent demolează judeţul? Drumurile judeţene sunt praf şi pulbere, investiţii semnificative în mediul rural nici vorbă, atragerea de investitori sau sprijinirea celor existenţi o iluzie, nimic dar absolut nimic.

A, da, era să uităm scălămbăielile la posturile de televiziune într-un limbaj la limita trivialului spre deliciul vulgului. Citeam zilele trecute anunţul de vânzare a „falitei” Drumuri şi Poduri judeţene ce a avut acţionar unic Consiliul Judeţului al cărui Preşedinte este ANESTEZISTUL. Te cruceşti, îţi ies ochii din cap precum coarnele la melc, îţi stuchi în sân, când citeşti că se vinde tot, de la sediu, birouri, utilaje, birotică, terenuri, mese şi scaune, maşini de transport, autoturisme, absolut tot până la nivel de nasture şi ac. Ce ruşine, ce absurditate, ce bătaie de joc, ce loc de întors cu carul în anchetele neputincioşilor de la DNA-ul local, ce jaf ca în codru. Tot procesul ăsta de demolare a acestei instituţii de interes maxim local, de siguranţă şi securitate la nivel de activitate economică şi socială nu poate fi numit decât o CRIMĂ. Nicăieri în lume o astfel de unitate de profil ce trebuie să aparţină autorităţilor STATULUI nu trebuie lăsată să moară, având rol în evenimente meteorologice extreme, în siguranţa şi buna funcţionare a trasportului, a căilor de acces dintre comunităţi. O astfel de activitate nu poţi, nu ai voie dacă eşti autoritate administrativă responsabilă, să o EXTERNALIZEZI domeniului privat, grupurilor de interese economice, sinecuriştilor de partid. Vedeţi, măi ageamiilor şi vânzătorilor interesului naţional şi local, cum este în alte ţări dezvoltate, ce este administrat direct de STAT şi ce nu, unde STATUL are interese vitale şi răspundere maximă şi unde nu, ce se poate da privatului în concesiune ca atribuţie şi ce nu.

La noi, din păcate, din neştiinţă, din prostie, corupţie, comandă de partid pentru îndestularea nesătuilor afacerişti ce dau înapoi comisioanele de rigoare, se acceptă distrugerea societăţilor de interes şi utilitate publică. Sistemul capitalist e înţeles şi aplicat anapoda cu justitificări de privatizare de aiurea prin aducerea în sapă de lemn a obiectivelor aparţinătoare STATULUI.

Da, cu CONSPROIECTUL ce aţi avut, domnule Bacalbaşa? De s-a ales praful şi pulberea dintr-o instituţie creată cu acţionarat unic CJ pentru atragerea mai uşoară şi cu mai mult succes a fondurilor europene?

A, uitasem, dumneavoastră sunteţi doctor anestezist şi atunci ne întrebăm ce draku căutaţi în fruntea judeţului, unde trebuie să coordonaţi o groază de unităţi economice şi sociale de tot felul, când, iată, nu sunteţi în stare să vă descurcaţi cu cele care vă aparţin direct.

Acum, mai recent, vi s-a pus pata în negura neştiinţei dumneavoastră pe Perla Coroanei Consiliului judeţean, pe Departamentul de Proiecte, acolo unde de fapt nu aveţi habar, nu aveţi studii de specialitate, nu aveţi pregătire, nu aţi condus proiecte de anvergură finanţate de către UE. Pentru că nu pricepeţi şi nu ştiţi, vi s-a accentuat starea de frustrare şi umilinţă a orgoliului de SUPER ŞEF (Spiderman), declanşând un sentiment de ură în dumneavoastră precum a bolşevicilor, împotriva directorilor şi patronilor din fabricile naţionalizate în ’48.

Demolaţi, domnule Preşedinte, demolaţi, că nu prea vă mai leagă ceva anume de aceste ţinuturi. Ai dumneavoastră, cei dragi, sunt bine mersi în America, nu se mai întorc, iar peste un an, doi, sau când o fi, o să luaţi tot calea spre ei, în aşteptarea obştescului şi firescului sfârşit. Amin.

JAP 22 - mai - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DIICOT–S.C. s-a ju

Ordonanţa dată la comandă a condus la prescrierea faptelor Despre Cătălin ...

Gupta şi colosul s

Financial Times, citat de Ziarul Financiar, aduce din nou în ...

Îndreptare

Bună dimineaţa, Doamna Senator! Îmi prezint eu scuze în numele ...