logoImpact EST nr. 853 - 17.01.2021

CSM şi Institutul Naţional al Magistraturii (INM) au dat publicităţii lista cu judecătorii şi procurorii care îndeplinesc criteriile de participare la concursul pentru numirea în funcţiile de conducere vacantate. La această oră, în sistemul judiciar românesc sunt vacante 102 funcţii de preşedinţi şi vicepreşedinţi pentru curţi de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii. La parchete avem o serie de 130 de funcţii libere, iar concursul se desfăşoară în perioada 15 mai – 12 iunie 2016.

Numărul judecătorilor rămaşi în competiţie a fost de 93, din care trei s-au retras, iar 90 au fost declaraţi admişi pentru următoarele etape ale concursului. Pentru preşedinţia Curţii de Apel Galaţi, vacantată de către doamna judecător Mihaela Neagu, au fost admişi Costică Diţă, care vine de la Curtea de Apel Bacău şi Cosmin-Răzvan Mihăilă, judecător al Curţii de Apel Galaţi.

Revenim după afişarea rezultatelor.

R.I. 13 - mai - 2016

3 Responses so far.

 1. No99 spune:

  Se pare ca „vranceanul” de Bacau a pierdut deja..

 2. Raneti Tudor Andrei spune:

  Mihaila Cosmin e schizofrenic. Am postat dosarul de punerea sa sub interdictie si a asa-zisilor procurori Popovici Gheorghe, Calarasu Valina si Kovesi Laura Codruta la adresa: https://www.scribd.com/document/322360970/Punerea-Sub-Interdictie-Craciun-Constantin-Catalin-Pentru-Falsificarea-Hotararii-de-Internarea-Nevoluntara-La-Psihiatrie-in-11224-231-2015-Si-Probator

  • No99 spune:

   Raneti, daca exista vreo persoana schizofrenica pe toata raza Curtii de apel Galati, aia cu siguranta e ma-ta, ca a nascut un dobitoc ca tine. Sau poate ca ai ajuns asa pentru ca va abuza tac-tu pe amandoi cand erai mic, ori mai nou vecinii tai de bloc. Nu stiu cum de te-au suportat toti fraierii din justitie, dar cu siguranta ca un dobitoc ca tine ar face cinste sarbatorii Haloweenului.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...