logoImpact EST nr. 855 - 23.01.2021

Miliardele Asociaţiei 714 au DECEDAT odată cu administratorul Tinca Bold, sau au făcut paşi de fugă odată cu fiica acesteia, o împătimită a păcănelelor, care a dispărut de acasă şi de la asociaţie, după ce şi-a înmormântat mama şi a încasat drepturile ce i se cuveneau prin CJPAS Galaţi.

Da, locatarii-proprietari ai blocurilor N11, N12 şi O4 din Micro 38, constituiţi în Asociaţia de Proprietari 714, riscă să rămână fără apartamente. În decembrie 2013 am scris în Impact-est, dar nici o AUTORITATE nu a vrut să se sesizeze, inclusiv preşedintele şi cenzorul asociaţiei. Scriam atunci că asociaţia nu achitase încălzirea şi apa caldă din 2004, chiar dacă încasări de la proprietari se făceau, prin mâna defunctei Tinca Bold, fostul administrator. La 31.10.2013, datoria, numai către Apaterm, era de 2,33 miliarde de lei vechi, ceea ce însemna că fiecare proprietar de apartament avea de plată 132.227.000 de lei vechi. Avertizam atunci, în urma celor declarate de locatari, că aici există un risc maxim ca banii colectaţi să ajungă oriunde, numai la furnizorii de utilităţi şi servicii, nu.

Şi am avut dreptate: viciul fiicei administratorei a topit miliardele de lei. Acum, la o lună de la decesul Tincăi Bold, fiica ei a dispărut brusc, proprietarii neştiind nimic decât că, tot în ultima lună, ea a făcut încasări masive. Miliardele de lei vechi încasate de la locatarii-proprietari (pe hârtie) nu au ajuns la furnizori, ci în bagajul domnişoarei Bold, pe care conducerea IPJ Galaţi (se aude domnule inspector şef Mototolea?) ar trebui  să o dea în urmărire generală, proprietarii urmând să răspundă cu apartamentele pentru sumele pe care le-au achitat! Căci ce să se mai poată recupera de la fiica Tincăi Bold?, dacă totul s-a topit în viciul numit păcănele.

Grig IONESCU 21 - mai - 2016

One Response so far.

  1. […] plătește. Că dacă banii se lasă la administrator și acesta îi bea la păcănele, a se vedea povestea de la asociația 714 nu e bine deloc. La fel, dacă administratorul își ia salariul din banii încasați pentru […]

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...