logoImpact EST nr. 853 - 17.01.2021

planul autobazeiDumnezeule mare, ani întregi am devoalat şi am dezavuat halul în care a terfelit juristul Mitică Budescu & Co. aplicarea Legii 10/2000, privind retrocedarea proprietăţilor imobiliare. Fix din acelaşi an cu aplicarea acestei legi a devenit primar, pentru 12 ani de ciumă, Dumitru Nicolae. Tot ce am scris şi am dovedit cu acte în materie de retrocedări în baza unor documente calpe (cel puţin) a ajuns în vizorul autorităţilor în materie: DNA şi SRI, – teritoriale şi naţionale. Urmarea, mulţi dintre petenţii noştri şi ai autorităţilor de stat au murit înainte de a-şi vedea proprietăţile restituite, doar Budescul fiind răsplătit de către toţi politicienii şi autorităţile în materie, cu funcţia de director al Autorităţii Electorale Permanente, atunci când s-a tras capacul de cavou peste Legea 10. Desigur, a fost onorat cu secretară, şofer şi maşină la scară. Atunci când şi această „meserie” şi-a pierdut interesul acut din partea ÎNTREGULUI pentru care Budescul a fost re-branduit, ne-a venit rândul tot nouă să-i plătim leafa şi stipendiile prin grija preşedintelui CJG, N. Dobrovici Bacalbaşa, generos despăgubit prin celebra ANRP, ca DEPORTAT.

Dar despre personajele acestea istorice din ceară şi despre faptele lor cianuroase, puteţi afla accesând arhiva Impact-est.

În ediţia de faţă, suntem aduşi în actualitatea acută prin (d)efectele Budescu-Nicolae, de o sentinţă judecătorească IREVOCABILĂ a cărei notă de plată este, deocamdată, de 500.000 de euro. NOI!

Budescu, acuzat că s-ar putea numi altfel!

În anul 2004, moştenitorii JITARU-Mircea şi Nestor – au revendicat, conform Legii 10/2000, dreptul asupra unei suprafeţe de teren de 9.905 mp. Întrucât proprietatea nu putea fi restituită în natură, fiind amplasată pe locul Autobazei 4 (depoul de tramvaie din Piaţa Energiei), diriguitorii Legii 10 le-au dat dezlegare la despăgubiri băneşti … botjocuritoare, după cum ştie oricine a avut un apropiat într-o astfel de situaţie. Oamenii au refuzat umilinţa şi şi-au căutat dreptatea în justiţie. Procesele au durat până în 2009, iar valoarea despăgubirilor fixată de instanţă a fost de 104.028 de lei noi.

Dar, căci este un DAR!, în toţi aceşti ani de procese, Primăria lui Dumitru Nicolae, cu Mitică Budescu la timona Legii 10, a pierdut la fond şi la apel, procesul fiind pierdut irevocabil din cauză că Mitică Budescu nu a mai atacat hotărârea cu recurs. Se pare că terenurile moştenitorilor nu se suprapuneau decât într-un singur unghi al perimetrului fostei Autobaze 4, dar, răbdare şi tutun… Căci vor veni la dialog şi moştenitorii JITARU.

Încăpăţânarea de tip Dolhasca a primarului Nicolae, DAR şi împleticirea juristului Mitică Budescu în nerecurare a sentinţei, au ajuns să ne coste acum 500.000 de euro, din cauză că proprietarii au fost lipsiţi de folosinţa unei importante părţi din teren ocupată de curţile betonate, de clădirile şi de cablurile şi conductele subterane ale Transurb SA Galaţi.

Sentinţa este IREVOCABILĂ!

Recunoscuţi ca proprietari ai suprafeţei de aproape un hectar de teren prin împotrivirea de tip fular a budescului (că doar aşa îl îmbrobodea şi pe cinstitul de Nicolae!), Mircea şi Nestor Jitaru au pretins să li se plătească chirie pe partea de proprietate ocupată de clădirea sediului administrativ, a staţiei ITP, a cabinetului de testare psihologică, curţi – construcţii cu piste betonate, toate aparţinând Transurb SA. Chiria calculată pe metru pătrat, din anul 2009 şi până în anul 2016, pentru cei 9.905 mp a ajuns la data de 13.04.2016 la aproape 500.000 de euro.

Şi e simplu. Din Dosarul 23634/233/2010 a fost disjuns Dosarul nr. 24143/233/2011, care s-a soldat cu o soluţie IREVOCABILĂ.

Iată soluţia pe sucrt a Hotărârii 96/2016 din 13.04.2016: „Respinge ca nefondată excepţia de inadmisibilitate. Respinge ca nefondat recursul declarat de pârâta SC Transurb SA Galaţi, împotriva deciziei civile nr. 544/30.06.2015 a Tribunalului Galaţi. Obligă pe recurentă către intimaţi la 3500 lei cheltuieli de judecată. Irevocabilă.”

Vom reveni cu noi documente şi vom fişa şi zona intereselor imediate în această afacere, la care noi, contribuabilii, iată, vom cotiza, atâta timp cât interesele societăţilor şi instituţiilor cu capital de stat sunt mimate ca reprezentare în instanţele de judecată.

A consemnat, Gelu CIORICI 22 - aprilie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...