http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2023, nr. 959 - 21.09.2023

Audiată ca martor de DNA, Ciocan Elena se vrea primar, iar soţul consilier local

Aşa s-ar părea după ce familia Ciocan, Elena şi Petru, s-au angajat în bătălia pentru primăria comunei Frumuşiţa. În 16 august 2020, Ciocan Elena s-a lansat, printr-o mare paranghelie de prost gust, pentru postul de primar al comunei. Cu şi fără mască, toată lumea s-a simţit bine în preajma invitaţilor de onoare: şeful PNL-ului gălăţean, George Stângă, şi luptătorul K1, Cătălin Moroşanu. Deranjaţi nu au fost, căci Cătălin a fost aproape şi a ţinut totul sub observaţie. Muzica şi voia bună a fost asigurată de speranţa locală care a ţinut să-şi facă şi ea campanie, mai bine zis reclamă, pe facebook, cu acest eveniment total nepotrivit în pandemie, de unde aflarăm şi noi de această petrecere. Sărbătorita, cu ghilimelele de rigoare, Elena Ciocan, este o persoană cu state vechi în cadrul primăriei Frumuşiţa, unde a deţinut vreo 17 ani funcţia de secretar. Aceasta a plecat la primăria Bălăşeşti în 2015, dar vrea să se întoarcă în comună, conform declaraţiei acesteia „ca să continui ce am început din 1990”. Cârcotaşii din zonă pun plecarea ei din comună, mai spre nordul judeţului, la Bălăşeşti, pe seama implicării ei în eliberarea unor adeverinţe ,,dubioase” pentru anumite personaje ce ar fi luat fonduri europene. Există un dosar încă din 2015 în cercetare la DNA, problema este fierbinte la această dată, fiind audiată ca martor şi o angajată de la Registrul Agricol din Frumuşiţa.
Concret, plecarea din primăria Frumuşiţa s-a făcut pe uşa din dos, asta ca urmare a unei cercetări disciplinare dispuse de prefectul judeţului Galaţi. Rămâne de văzut dacă doamna Ciocan va reveni în primărie la fel de discret, ori ba.
Soţul acesteia, Ciocan Petru, este consilier la primăria Frumuşiţa, având un număr impresionant de terenuri agricole în zonă, dobândite pe cai mai mult sau mai puţin ortodoxe. Acesta candidează şi el pentru un nou mandat de consilier la Primărie, căci de ce să nu fie toată familia implicată în procesul electoral? Concluzia: familia Ciocan ştie foarte bine care sunt avantajele funcţiilor şi îşi doreşte un tandem avantajos pe sistemul familiei Bugetărescu.

Observator 25 - septembrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

SE FAC PERECHILE, s

Se intră pe linia dreaptă a startului pentru alegerile din ...

CHIAR DACĂ MARILE L

I-a ciuruit pe toți atacanții care au jucat pe partea ...

Isărescu pleznește

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, susţine că în ...

ADRIAN SEVERIN, SCRI

"Excelenței Sale Doamnei Katheleen KAVALEC Ambasadorul SUA în România Stimată Doamnă Ambasador, Încep prin ...

Bancnota de 100 Bric

 Două evenimente majore au marcat începutul acestei luni. Summitul G20 ...