logoImpact EST nr. 893 - 03.12.2021

Impact-est și 112 sunt Anticorupția din Republicuța Galați

Mizeria, jaful și corupția lăsate moștenire în Poliția Tecuci de către fostul comandant, Florin Balcan, care a devenit arendaș de pășuni subvenționate din fonduri ale Uniunii Europene, dar și aspirant la candidatura de primar al Municipiului Tecuci, se revarsă valuri-valuri din albia pârâului Tecucel, care traversează orașul.

Spitalul „Anton Cincu” a rămas fără camere de supraveghere și fără documente, acestea fiind „săltate” de Anticorupția din Galați. Am constatat asta pe 12 martie, când am fost acolo cu o rudă pentru a solicita niște copii după documentele de externare, necesare completării dosarului de pensionare pe caz de boală.

 

Costică Ignat, fost polițist la rutiera Tecuci, are alcoolemia fiică-sii!

Sistemul mafiot din Poliția Rutieră Tecuci este activ la drumul mare! Fostul polițist de la P.R. Tecuci, Costică Ignat, acum pensionar de lux, a comis un accident rutier. Milițianul-pensionar era dres bine după Ziua Femeii și după 40 de pahare din 9 martie, așa că, beat fiind, a comis un accident cu autoturismul pe care îl șofa. Victima a sunat la 112, iar, în urma apelului, s-a prezentat un echipaj de la Poliția Rutieră Tecuci, poliție infestată definitiv cu COVID-19, dinainte de depistarea acestui virus.

Sursele noastre ne-au relatat că la spital, polițiștii de la Rutieră au convenit cu milițianul Ignat cel beat și pensionar, împreună cu medicul de gardă (vă vom spune și numele acestuia într-o ediție viitoare) să vină fiica acestuia (a lui Costică Ignat) să-i recolteze sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Un asistent cu sânge în instalație a anunțat Anticorupția de la Galați, așa că toți cei implicați în falsificarea probelor au fost prinși în flagrant! Îl felicităm pe asistentul „H”, care a avut simțul civic negripat!

Este o practică moștenită a polițiștilor de la Poliția Rutieră Tecuci, care acum 10 ani, sub comanda comandantului Florin Balcan, au fabricat la ordin un autor al unui accident rutier soldat cu doi morți.

Vom însoți acest articol de presă cu o copie după un document emis de către Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, aflat la dosarul petentului nostru, Banu Bogdan.

Veți putea observa că un astfel de document este semnat și asumat de către o întreagă echipă de somități academice din medicina României, recunoscută sub egida „Comisiei Superioare Medico-Legale”.

De atunci, acel tânăr, Bogdan Banu, condamnat la 18 ani de pușcărie, arestat și umilit din cauză că a avut curajul de a rămâne în țara lui, să devină antreprenor în domeniul agriculturii, unde doar străinii sunt lăsați să facă afaceri de succes pe acest pământ binecuvântat, se bate cu SISTEMUL Corupt să demonstreze nevinovăția, la baza falsificării grosolane a probelor și a declarațiilor martorilor de atunci fiind aceiași milițieni din Poliția Rutieră din Tecuci, indivizi implicați și în cazul de acum.

Vom reveni.

Gelu CIORICI 19 - martie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF