logoImpact EST nr. 850 - 30.11.2020
logo

logo

Nu marini, ci financiari

-Scurtă introducere-

vacaroiuCum s-a ajuns cu sprijinul lui nea Văcăroiu, de la speranţă de 2 lei la…deşărtăciune. Un material bine documentat ne-a fost trimis la redacţie.Ce zice acest material?

Nu de bine în ce priveşte o situaţie referitoare la un gen de privatizare, cea cunoscută ca Cuponiada lui Văcăroiu. Cum s-a înfăptuit aceasta în Galaţi, oraşul nostru cu cele bune şi cele rele, vom prezenta întrun număr viitor. Subiectul încă mai este de interes major la această dată, în jocul cuponiadei mai sunt încă sute de mii de gălăţeni. O altă mare parte din aceşti cuponari, acţionarii la firmele anumitor ţepari binecunoscuţi pentru mulţi, au pierdut tot.

Pînă să apuce să inţeleagă ceva din cum este cu această cuponiadă, totul s-a năruit. Nici nu au apucat să primească vreun leu divident. A avut cine să ia totul şi să scufunde barca. Oameni de bine i-au condus cu grijă pe traseul bine determinat şi în locul bine stabilit din start. Adică pe fundul bătrânului fluviu…Danubius.

Dar despre ce corăbii scufundate este vorba, ce căpitani de cursă şi ce Căpitănie este vorba vom mai zice după perioada de vacanţă, mai precis după 1septembrie.

Va urma

RDH 30 - iulie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Lungul drum al Româ

Mulţi români uită că aderarea în 2007 la Uniunea Europeană ...

Ambasadorul SUA la B

Un colaborator din SUA al Impact-est, gălăţean get-beget la origine, ...

Situaţia sectorului

Ministrul Adrian Oroş a participat la şedinţa de lucru organizată ...