http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 918 - 09.08.2022

Conform site-ului Bursei, Galfinband SA Galaţi, a raportat, prin administratorul special Smadu Adrian, că un investitor a depăşit pragul de 15% al deţinerilor conform art.69, alin.(1) din legea 24/2017 şi Regulamentul ASF nr.5 din 2018.
Respectiva investiţie, făcută la această societate gălăţeană cu probleme, pare surprinzătoare la prima vedere, având în vedere că de ani de zile această firmă trece prin mari convulsii, aflându-se în procedură de faliment-insolvenţă din 2018, dosar 1481/121/2018 Tribunalul Galaţi. La această dată societatea se află într-un program de reorganizare admis de către instanţa de judecată. Investitorul implicat este un personaj deja cunoscut, moldo-gălăţeanca Golovatii Mihaela, care a achiziţionat 1.780.847 acţiuni la Galfinband, reprezentând 16,89% din drepturile de vot. Se pare că investiţiile acestei persoane, făcute de vreo doi ani încoace, denotă că aceasta se bucură de consilierea unui bine cunoscător în dedesubturile din spatele uşilor „larg” închise, toate aceste societăţi făcând parte din deţinerile grupării Chelu.
Vom reveni cu detalii interesante.

Leo IANCULESCU 5 - februarie - 2021

13 Responses so far.

 1. Doina spune:

  Dacă această frumoasă domnişoară are curaj să investească în astfel de afaceri bravo ei. Dacă va da greşi o face pe banii ei, iar dacă are un sponsor, iarăşi bravo ei. Noi femeile om fi mai proaste? A fi femeie, şi blondă nu înseamnă neaparat şi prostie.

 2. Irina spune:

  Când am citit primul articol despre această domnişoară blondă anul trecut am fost încântată. Iată o tânără femeie isteaţă şi cu bani şi m-am bucurat că într-o lume a bărbaţilor răzbate o femeie. De curiozitate am butonat pe internet şi m-am dezumflat: am descoperit o altă imagine, o fetişoară, care îşi petrece tot timpul pe face bocebook, îşi expune poze care mai de care mai fiţoase, care să ne arate ce: că are bani, că se distrează prin Grecia, Turcia, mai nou expunea poze cu doi copilaşi prin Dubai. Probabil s-a măritat cu vreun boşorog arab care o sponsorizează şi etapează cu luxul în care se scaldă. Nu este un exemplu bun de mediat în lumea afacerilor.

 3. Alina spune:

  Nu este casatorita cu niciun bosorog arab ci cu Constantinescu Gabriel, unul care facea treburile murdare ale lui Chelu, cel implicat în chestia cu Fatuloiu. De acolo are fata banii si ii inmulteste la greu, are cine s-o invete. Banul trebuie sa circule, nu?

 4. S.P. spune:

  Dacă această tipă este nevasta acelui Constantinescu Gabriel despre care s-a tot scris, cel arestat cu magnatul Chelu este clar de unde are paralele. Despre acest personaj aţi scris că datora vreo 2 milioane de euro amenzi, le-o fi plătit şi restul din banii de la puşculită i-a dat nevestei? Nu aş prea crede, trebuie scuturaţi puţin ambii de ANAF.

 5. Gina spune:

  Lasati fata in pace, ce investitioare mai este şi ea. Este paravan pentru cineva, ea este o fitoasa, barbatsu este cu banul, le are cu moda, limuzine de lux, concedii prin Spania, Dubai, Maldive, Gecia etc. asta stie fata asta face, papa banii barbatelului. Aa vrea si eu un asemenea barbat sa ma tina in puf.

 6. Simina spune:

  De unde are domnisoara asta atatia bani? Am intrat pe site-ul ziarului si am vazut ati mai scris multe articole despre ea, ca sînt multe societati la care a cumparat parti sociale importante, la Mobila Targoviste, la Suceava, la Galati, la Slatina, de unde doamne au niste copilite atatea milioane de lei pe care putini oameni ii strang în 100 de vieti? Sa-i de Dumnezeu sanatate daca nu sunt bani furati ca nu sunt invidioasa si vad ca-i tare frumusica.

 7. Otilia spune:

  Banii sunt de la Constantinescu Gabriel, luaţi cu japca de la persoane pe care le-a băgat în diverse societăţi şi a rulat sumele prin ei. După ce a murit Cătălin a trecut banii furaţi pe numele nevestesii şi a unor apropiaţi.
  Jaful la început imediat după moartea lui Cătălin, în 2015 vedeţi la Rotes cum a luat cu japca acţiunile de la Stoica Paraschiva, de la Redont, de la prostănacul de Petcu. După asta s-a dus pe la Suceava să culeagă roadele jafului pe care l-a făcut în zonă la SPIT, la Mobila Rădăuţi, despre care aţi scris ceva. Pe trepăduşii din jurul lui cînd o să daţi în vileag, alde Catană Alin, Giulio Patrichi, Mînzu Fănel, mai nou alde Smadu, firmele lor New Dezvolt, Geochis, Edithon Proiect, Bidelcram, pe fraţii lui care sunt complici la toate măgăriile făcute ani de zile. A nenorocit o groază de oameni, pe care i-a făcut semnaci, sper să vină vremea să-l dea şi pe el în gît ăştia cum l-a dat el pe Cătălin, care nu are un ban unde este, dar toţi arătau cu degetul spre el. Vreţi să aflaţi mai multe, intraţi pe Mecanica Rotes, acolo a început marea prăduială după moartea lui Cătplin şi vedeţi ce manevră a făcut cu alt şmecher, Adrian Andrici. Sper în sfîrşit să li se înfunde că au prea mult tupeu. Aştept să mergeţi pînă la capăt cu dezvăluirile şi să daţi şi la DIICOT cazul. Vedeţi şi ce sume uriaşe datorează la fisc aceste persoane şi o să vă cruciţi.

  • Silion spune:

   Pe Negruţ Robert, zapciul lui Gabi Constantinescu l-ai uitat? Cum a strîns ,,recolta” moacă de la SPIT Suceava de la Domnica, 22% din SPIT, păi la prăduiala planificată a terenului cu vreo 15 milioane euro cît înseamnă? De bombardierul Costel Damian, noua făcătură a lui Gabi ce zici? Tot o trage Ianculescu cu Chelu, imperiul Chelu, vrajă, de fapt mai bine să zică imperiul Constantinescu, că ăştia au creat reţeaua din jurul lui Cătălin. El plutea şi visa la preamărire şi turna plozi moldovencelor plasate în patul lui de Constantinescu şi alţii manevrau rovelele la greu, zeci de milioane de euroi.

 8. S.P. spune:

  Un lucru este clar, daca fatuca manipuleaza banii cuiva din umbra, cu miros urat, este complice la spalare bani, cu consecintele de rigoare pentru toti cei implicati.

 9. Gicu spune:

  Banii pe care îi are sînt de la barbatsu, Constantinescu Gabriel care l-a furat pe Chelu de zeci de milioane de euro. Acum investeste omul prin nevastasa pînă intră fiscul peste ei.

 10. costel spune:

  Buna ziua,sunt un om care nu are legatura cu subiectul acesta,de mine a scris acum cateva luni niste lucruri neadevarate care pare sa denigreze,vreau sa stiu daca acest Ianculescu exista sau este un nume fake.. ??

 11. A.S. spune:

  Se impute treaba cu aceasta investitoare aparuta asa din senin pe piata bursiera. Ultima achizitie, cea de la Galfinband Galati, probabil va declansa curind o implicare de tragere la raspundere, complicitate cu cei din conducerea firmei ce a vindut actiunile catre Golovatii. Este vorba de firma Mecanica Rotes din Tirgoviste, unde este administrator cumnatul acesteia, Constantinescu George. Un actionar Mecanica a solicitat convocarea AGA ordinare pe 16 martie 2021, pe ordinea de zi fiind aceasta vinzare paguboasa. Incep meciuri tari intre fosti parteneri de afaceri, e vorba de zeci daca nu sute de milioane de euro. Banul trebuie sa circule se pare doar catre anumite destinatii.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Controale operative

La momentul de față, Casa de Asigurări de Sănătate Galați ...

România a ratat pri

Comisia Europeană a anunţat în exclusivitate pentru G4Media că prima ...

O plictisitoare oră

Este marţi, 26 iulie, anul de greaţă 2022. Ceasurile arată ...

Rafila, un agramat c

Era luni, 25 iulie, 2022. Pe toate canalelele TV s-a ...