logoImpact EST nr. 853 - 16.01.2021

Oameni buni!, se pare că lui Durbacă îi va veni sorocul de unde nici nu se aştepta, că aşa e în viaţă, nici nu ştii de unde îţi vine necazul cel mare. Iată că dacă timp de douăzeci şi şase de ani, nimeni şi nimic nu a reuşit să-l pedepsească pentru toate matrapazlâcurile din lume, pe care îndeobşte le cunoaştem cu toţii (mai puţin Justiţia), iată că de data aceasta are toate şansele „să-şi rupă gâtul”. Astfel, cei doi consilieri, unul judeţean şi celălalt municipal, ce aparţin de ALDE, aripa PLR (Dima) excluşi în mod abuziv, nestatutar din partid şi în consecinţă şi din cele două consilii, l-au dat în judecată pe Durby, şi o să spuneţi ca toată lumea ce mare „brânză” pentru EL COMANDANTE, Durbacă? Ce mare chichirez ca tu marele Durby să dai afară din partidul tău (adică al lui) pe cine „vrea” muşchii tăi, mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu sau Stalin? Iar noi o să vă spunem dumneavoastră şi lui, că lucrurile nu mai stau demult aşa, că acest mod de lucru este ISTORIE, că astăzi nu se mai poate. Adică nu se mai poate fără să respecţi STATUTUL partidului, procedurile, că nu se mai poate fără să respecţi democraţia, fără să dai seamă pentru consecinţele unei astfel de decizii care îţi aparţine, ca în cazul de faţă, exclusiv ţie, omului DURBACĂ.

Iată am luat la cunoştinţă, cazul primarului din Botoşani, primar PNL, care tot într-o speţă asemănătoare (am aflat pe surse şi apoi ne-am documentat) a fost condamnat definitiv şi irevocabil la şase luni cu suspendare. O singură problemă avem la speţa în cauză, JUSTIŢIA SUBLIMĂ GĂLĂŢEANĂ, care nu se compară, nu-i aşa, cu JUSTIŢIA din BOTOŞANI. Cunoaştem că aici e Republicuţa Galaţi. Şi nu putem să încheiem fără a vă spune că am stat de vorbă cu zeci de specialişti, oameni pregătiţi în domeniu din sistem, că şi Marius Stan va câştiga fără discuţie într-o JUSTIŢIE gălăţeană care sigur nu va fi chioară, ci dreaptă.

JAP 22 - iulie - 2016

One Response so far.

  1. stanciu anton spune:

    pana la urma n-am inteles ni mi c! il condamna sau nu-l condamna cineva?! pe cine pe Durbaciov? vedeti=va domnilor de treaba! Nu-l condamna nimeni!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...